Yeni Eklenen..

14 Aralık 2013 Cumartesi

Calzedonia Sonbahar Kış Tayt Modelleri



Hemen her mevsimde rahatlıkla kullanılan taytlar, gündelik yaşamın bir parçası haline geldi. Geçmişte cesur bir giyim tarzı olarak kabul edilen taytlar, artık daha trend ve bir çok modelde kendilerini gösteriyor. Şıklık ve zerafeti bir arada taşıyan tayt modelleri arasından seçim yapmak da oldukça zor. Çünkü markalar da artık tayt koleksiyonlarını geniş tutarak seçim yapmayı zorlaştırıyor. Ülkemizde tayt üretimine yoğunlaşmış birkaç marka bulunmakta ve bunlar arasında bir italyan var ki, tayt konusunda harikalar yaratıyor dersek yanılmış olmayız. İşte o marka Calzedonia.

Harika taytlar, stil çoraplar ve dahası.. Calzedonia italyan trendini taytlar ve çoraplarla ülkemize getirmeye devam ediyor. 2013 Sonbahar Kış koleksiyonunda oldukça trend ve stil tasarımlara sahip birçok tayt mevcut. Kış aylarında bacaklarınızı sıcacık tutacak tayt modellerinden tutunda, partilerde ve gündelik yaşamınızda şıklığınızı tamamlayacak modellere kadar, oldukça geniş bir koleksiyon ile çıkıyor karşımıza Calzedonia. Birbirinden güzel desenli taytlar ve transparan detaylarla süslenmiş seçkin modellerin tamamını Calzedonia'nın 2013 Sonbahar-Kış Tayt koleksiyonunda görebilirsiniz. Şıklık ve fonksiyonellik tarafından baktığımızda da hanımları oldukça tatmin edeceğine inandığımız bu modellerden bir kaçını inceleyelim istedik.

Çiçek desenli ve kışlık bir model ile başlayalım. Gündelik giyimde oldukça şık ve rahat görünecek bu tayt geçtiğimiz senelerde de oldukça modaydı. Anlaşılan o ki bu yıl da bu taytları sıkça göreceğiz. Hem sıcak tutacak hem de tarzınıza anlam kazandıracak bu stil harika kombinler yaratmanıza olanak sağlayacaktır.

Bu model için şu anda bir slogan üretmemiz gerekseydi klişelere birazcık yakınlaşıp "Bacaklar çiçek açtı" diyebilirdik. Eğlenceli kişiliğinizi ve kadınsal zerafetinizi taçlandıracağınız bu çiçek desenli tayt Calzedonia'dan seçtiğimiz favoriler arasında.

Bizim favorilerimizde liste başına oynayacak bu model adeta başyapıt niteliğinde. Hem zerafet hem şıklık hem de dişilik kazandıran bu tayt deri ve transparanın muhteşem uyumunu simgeliyor. Bacaklara ilginin yoğunlaşacağı ve grunge bir tarza cuk oturacak bu stil, asi ruhunuzla özdeşleşecektir.

Partilerde ve eğlenceli akşamlarda giyebileceğiniz bir model arıyorsanız, yukarıdaki önü pullu tayt tam size göre. Yine kışlık olarak düşünebileceğiniz bu fonksiyonel tayt da harika kombinler yaratmanıza yardımcı olacak. Parıl parıl parıldamak isteyenlerin özellikle ilgi göstereceği bir model.

Evet biz bu dört modeli sizler için zirveye koyduk fakat belki de sizin listeniz daha farklı tayt modellerinden oluşuyordur. Calzedonia 2014 tayt modellerini aşağıda görebilirsiniz.




















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *