Yeni Eklenen..

5 Mart 2014 Çarşamba

Oscar de la Renta Abiye Modelleri 2014





2014 yılının yepyeni abiye koleksiyonlarını tanıtmaya devam ediyoruz. Ünlü tasarımcı Oscar de la Renta yeni sezon kreasyonunda çizgisinin dışına çıkmadan birbirinden şık tasarımlara imza atmış. Özellikle katılacağınız davetlerde şıklığınızı taçlanıracak abiye modelleri, markanın bu anlamdaki başarısını pekiştirir nitelikte. Gece giyiminin vazgeçilmezi olan abiye elbise tasarımlarını sizlerle paylaşmadan önce, markanın yeni sezon koleksiyonuna birlikte göz atalım istedik.


Oscar de la Renta vazgeçilmez feminen dokunuşları, 2014 kreasyonlarında da etkileyici bir biçimde gözler önüne seriyor. Parlak renklerin ve asimetrik kesimlerin yer aldığı koleksiyonda, büyük desnler ve ince bedenler için pekiştirici nitelikte tasarımlar mevcut. Marka ile özdeş balon etek ve straplez tasarımlı abiye modelleri yine hanımlar için prenses gibi görünmeyi vaadediyor. Slim fit bedenlerle uyumlu net kesimler, detaylar ile birleştiğinde; oldukça etkileyici sonuçlar alınmış. Abartılı volanlar ve uzayıp giden eteklerin yarattığı hareketli formlar, avangart bir giyim tarzının da kapılarını aralamış. Oscar de la Renta, bu anlamda yarattığı abiye modelleri ile; 2014 yılının en kreatif ve en başarılı tasarımcılarında biri olduğunu da ispatlar niteliğinde. Gelin birlikte koleksiyonu inceleyelim.



İlk bakışta oldukça karmaşık bir desene sahip gibi görünen bu abiye, bizce koleksiyonun en başarılı parçası konumunda. Büyük çiçek desenleri ve asimetrik çapraz şeritlerin iç içe geçtiği bu tasarımın, özgür, genç, ve elegant tarzı direkt olarak gözümüze çarpıyor. Balık etek formu ve etek bölgesinde kıvrılan hatları ile akışkanlık ve hareketlilik aynı anda yakalanmış. Straplez tasarımı ile etkileyici bir görünüm kazanan bu abiye, Oscar de la Renta'nın yeni sezona bir armağanı niteliğinde.


Daha standart görünümlü ve tek renkli bu abiye modeli de katılacağınız davetler için hem romantik, hem de zarif görünümün anahtarını sunuyor. Drapeli tasarımı fit bir görünüm sunarken, derin yırtmacı ve straplez kesimi ile etkileyici görünüm taçlandırılmış. Fiziğine ve tarzına güvenen hanımlar için bu abiyenin oldukça değerli bir görünüm sunacağını belirtmeden edemeyeceğiz.



Abartıyı seven ve her daim daha heybetli tasarımlardan hoşlanan hanımlar için, bu bordo renkli abiye tasarımının oldukça uygun olduğunu söylemeliyiz. Oldukça detaylı volan uygulaması ve etek bölgesindeki karmaşık hareketlilik; katılacağınız etkinliklerde şıklığınızı pekiştirecek.

Oscar de la Renta'nın 2014 abiye modelleri koleksiyonundan seçtiğimiz tasarımları aşağıda beğenilerinize sunuyoruz. Daha çok modele göz atmak isterseniz markanın internet sitesine de bakmanızda fayda var.
















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *