Yeni Eklenen..

16 Aralık 2013 Pazartesi

Koton Sonbahar Kış Koleksiyonu



Koton, mağazalarına girdiğinizde hiç sıkılmadığınız ve acaba yeni bir şeyler var mı diye sürekli kontrol ettiğiniz bir marka. Her yaştan kadının sıkça ziyaret ettiği ve beğendiği bir marka olması sebebiyle; Koton her sezon kataloğunda, özellikle hanımlar için oldukça trend ürünleri bir araya getiriyor. Tabi ki erkekler için de oldukça şık ürünlerin yer aldığını belirtmeden geçemeyeceğiz. Peki Koton, sonbahar kış koleksiyonunda hanımlar için neler hazırlamış? Dilerseniz bu sorunun cevabını birlikte inceleyelim.

Aslına bakarsanız Koton sonbahar-kış koleksiyonu oldukça geniş bir model yelpazesine sahip. Yepyeni elbiseler, bluzlar kışlık ceketler, montlar ve daha fazlası bu yılda Koton mağazalarında sizleri bekliyor. Genel hatlarıyla yaratıcı kombinler üretebileceğiniz birçok ürün bu sezon satışa sunulmuş görünüyor. Koleksiyon içerisinde bizim gözümüze çarpan esas konu ise, sezon trendlerinden olan grunge izlerinin birçok modelde karşımıza çıkıyor oluşu. Kat kat giyinme stili ile hem sıcak hem de tarz görünmek istiyorsanız bu ürünlerin birçoğu tam size göre. Gözümüze çarpan bir diğer unsurda Outerwear diye tabir edilen kaban,ceket ve montlar... Birbirinden güzel tasarımlarda vücut bulan bu modellere bakıp hayran kalmamak mümkün değil.

Hazır bu tasarımlardan bahsetmişken biraz da Koton'un alt markası Ole'den bahsedelim istedik. Diğer ürünlere göre daha genç bir yaş kitlesine hitap eden Ole de tıpkı Koton gibi oldukça trend ürünlere sahip. Genç kızların dinamik ve spor görünümlerini pekiştirerek imajlarını tazeleyebilecekleri birçok model Ole markası altında satışa sunuluyor. Her sezon yenilenen trendleri yakalamanın oldukça zor olduğunu üşünürsek Koton'un Ole ile bu trendleri çok iyi yakaladığını söyleyebiliriz.

Aslında Koton'un sonbahar-kış koleksiyonunun tamamını buraya eklemek isterdik fakat yukarıda da bahsettiğimiz gibi oldukça geniş bir ürün yelpazesi var. Bu nedenle oldukça şık kombinler görebileceğiniz ve giyiminizde size ilham verecek sonbahar-kış Look Book'ndan fotoğrafları sizlerle paylaşıyoruz.Aşağıda Koton ve Ole sonbahar-kış Look Book 'na göz atabilirsiniz.









Ve aşağıda Ole nin kreasyonlarını görebilirsiniz.










Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *