Yeni Eklenen..

16 Şubat 2014 Pazar

French Connection 2014 Gece Elbisesi Modelleri




Gece giyiminde elbise seçimi her ne kadar zor bir süreç olsa da, markaların 2014 yılına özel koleksiyonlarından elbise seçimleri yapmaya devam ediyoruz. French Connection 2014 elbise modelleri de bu anlamda görülmeye değer modellerden oluşuyor. Ünlü İngiliz markasının yeni sezon elbise modelleri arasından derlediğimiz gece elbiseleri, çeşitli etkinliklerde boy göstermek için ideal tasarımlardan oluşuyor.


Koleksiyon genel olarak genç bir kitleye hitap ediyor olsa da, genç görünmeyi seven hanımlarında ilgisini çekebilecek tasarımlar barındırıyor. French Connection gece elbiseleri kısa modellerin ağırlıkta olduğu bir koleksiyon görünümünde. Bunun yanında bir kaç tane uzun elbise modeli de yine koleksiyonda yer buluyor. Düz kesimli vücudu saran elbiselerin yanında, asimetrik kesimlerin ve çeşitli detayların da elbiseler üzerinde canlandığını söyleyebiliriz. Rahatlığınız için daha salaş duran elbiselerin yanı sıra feminen detayların ön plana çıkarıldığı vücudu saran modeller de koleksiyonu genişletiyor. Oldukça geniş bir renk yelpazesine sahip koleksiyon içerisinde şifonlar, lazer kesimli detaylar, dantelli motifler, pullarla kaplı tasarımlar ve daha bir çok farklı detaylar ile süslenmiş gece elbiselerini görebileceksiniz. Sizler için yaptığımız seçimlere göz atmaya başlayabiliriz.


Gece elbiselerinden bahsedip de abiye formundaki bir elbisenin olmaması garip görünebilir. Pullarla kaplı bu abiye modeli hem şık hem de etkileyici bir tarza sahip. Işıklar altında parıl parıl bir görünüm yaratacak bu abiye ile dikkatleri üzerinize çekmemeniz olanaksız. Siyah ve gümüş renkli pulların bir arada kullanıldığı bu model 2014 French Connection gece elbiseleri arasından belki de en çok göze çarpan model olarak karşımıza çıkıyor.


Şifon üzerine lazer desen işlemeleri bu sene çok moda. Bu gece elbisesi modeli de yine koleksiyondan seçtiğimiz favorilerimiz arasında. Parlak saten fon üzerine giydirilmiş desenli şifon sayesinde hem rahat hem de gizemli bir görünümü yakalayabilirsiniz.


Sadelikten hoşlanan hanımlar için düz renkli bu elbise sırtındaki askı detayı ile göze çarpıyor. Rahat kesimi ve büzgülü yakası sayesinde, şıklığı detaylarda yakalamak isteyen hanımların gözdesi olabilecek bir elbise diyebiliriz. Kısa eteği sayesinde dans pistinde rahat hareket edebilir ya da kalabalık mekanlarda rahatlığınızı koruyabilirsiniz.

Umarız French Connection koleksiyonundan seçtiğimiz gece elbiselerini beğenmişsinizdir. Galerinin devamını aşağıdan takip edebilirsiniz.




















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *