Yeni Eklenen..

10 Ocak 2014 Cuma

ipekyol 2014 Abiye ve Elbise Modelleri



 
Yaz sezonuna yaklaşırken birçok markanın 2014 yılı için hazırladığı koleksiyonlar da gün yüzüne çıkıyor. Bu sezonun en trend elbise modelleri ve markaların koleksiyonlarını sitemizde yayımlayarak, siz hanımların alışveriş keyfine yardımcı olmaya devam ediyoruz.

Daha önce elbise koleksiyonunun küçük bir bölümünü tanıttığımız İpekyol'un, şimdi de abiye modellerini de içeren koleksiyonu ile karşınızdayız. 2014 abiye modelleri, genel olarak düz kesimli ve geçmiş yıllara oranla daha az gösterişli öğelerden oluşuyor. Fakat bu demek değildir ki yine gösterişli öğeleri görmeyeceğiz. Sadece markaların koleksiyonlarında bu görünüme daha az yer verdiğini söylemeliyiz. İpekyol elbise modelleri de bu söylediğimiz doğrular nitelikte. Küçük detaylarla donatılmış abiye modelleri ve diğer elbise modelleri ile bu sezonun trendlerine oldukça hakim.

Koleksiyonda yer alan parçalar arasında; uzun elbiseler, kısa elbiseler, kayık yakalı elbise modelleri vb.. gibi birçok türden elbiseye ulaşmak mümkün. Özellikle hanımların balo, parti ya da bunun gibi diğer gece etkinliklerinde giyebilecekleri çeşitli modelleri de yine 2014 İpekyol elbise modelleri arasında görebileceksiniz. Gelin koleksiyondan bizim seçtiğimiz 3 modeli inceleyelim.

Omuzdan göğüs kısmına kadar çapraz şeritlerle geçiş yapmış bu uzun elbise bizim favorimiz oldu. Omuzlardan başlayıp daha sonra elbisenin  etek kısmında paralel olarak devam eden bu şeritler, hem zarif hem de iddialı bir görünüm kazandırmış. Katılacağınız gece etkinliklerinde oldukça dikkat çekeceğini söyleyebiliriz.


Yine günlük yaşantınızda ya da iş hayatınızda kullanabileceğiniz bu iki renkli elbise de bizce stil yarışında rakiplerini zorlayacak. Özellikle üzerindeki renklerin uyumu ve genç görünümün yanı sıra, bu elbisede anlam veremediğimiz bir dişilik olduğunu söylemeliyiz.

Listeyi zorlayacak bir diğer elbise de bu zerafet dolu tasarımla karşımıza çıkıyor. Kısa eteği, omuzdan göğüs altına inen şifon detayı ve vücudu saran tarzıyla; bu elbisenin hemen hemen her etkinlikte rahatlıkla giyilebileceğini söylememiz mümkün. Doğru ayakkabı ve çanta kombinasyonuyla katılacağınız her ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *