Yeni Eklenen..

15 Şubat 2014 Cumartesi

Haftalık Seçki: Mezuniyet Balosu Abiye ve Elbise Modelleri




Merhaba, abiye ya da elbise seçerken karar aşamasına gelene kadar onlarca internet sitesini dolaştığınızı ve onlarca mağaza gezdiğinizi biliyoruz. Özellikle mezuniyet balosu dönemleri bu derece yaklaşmışken, kendinize uygun bir abiye modeli konusunda oldukça kararsız kalmış olabilirsiniz.Bu kararsızlığınıza yardımcı olabilmek için markadiyari.blogspot.com olarak haftalık olarak mezuniyet balosu elbiselerinden seçimler yapmaya karar verdik. Malum her kadın mezuniyet balosunda oldukça şık görünmek ister. Biz de yapacağımız bu seçimler ile sizlere yardımcı olmak istiyoruz.


Öncelikle mezuniyet balosunda ne tarz bir elbiseye ihtiyacınız olduğundan bahsedelim. Genellikle bu tip etkinlikler için abiye elbiseler uygun olacaktır. Süslü detaylar ile harmanlanan abiye elbiseler mezuniyet balosu etkinliklerinde hem şıklığınızı pekiştirecek hem de balonun yıldızı olmanızı sağlayacak. Tabi ki abiye ya da elbise şık görünmek için tek unsur değil. Ayakkabılarınız, saçınız, çantanız ve takılarınızla bir bütün halinde uyumlu görünmeniz gerekmekte. Uzun abiyeler arasından seçim yapacaksanız, tavsiyemiz biraz cesur modellerden seçim yapmanız yönünde olacaktır. Derin yırtmaçlı ya da dekolteli modeller hem giydiğiniz ayakkabıyı gösterecek hem de feminen görünümü taçlandıracaktır. Kısa abiye modelleri arasından seçim yapacak olanların ise gece boyunca rahatlığı ön planda tutmak isteyecekleri bir model gerekmektedir. Vücudunuza tam oturan ve tam olarak istediğiniz boyda bir abiyeyi seçmeniz, oturup kalkarken elbisenizin orasını burasını çekiştirmenizi engelleyecektir.

Genel hatlarıyla şık görünmenin altın kurallarını bütün kadınlar bilir... Ayakkabıların seçtiğiniz elbise ile uyumu, çantanız ve ayakkabılarınızın uyumu, saçınızın şekline kadar bütün detaylar bu tip etkinliklerde şıklığınızı güçlendirecek öğeler arasında yer alır. Örneğin sırt dekolteli bir elbise giyerken saçlarınızı açık bırakmanız hoş olmayan bir görünüm yaratacaktır. Öte yandan derin göğüs dekoltesi olan bir abiye ile seçeceğiniz doğru takı kıyafetinizi tamamlayacak size çeşitli artılar kazandıracaktır. Neyse efendim. Biz sizi daha fazla tutmayalım ve mezuniyet balosu için seçtiğimiz abiye modellerine bir göz atalım.


Straplez kesimli sırt dekolteli bu abiye, mezuniyet balolarınız için oldukça cesur bir model. Kısa eteğin hemen altındaki sarı pullu şerit ayakkabılarınız için bir tüyo verebilir. Şeridin hemen altından başlayan dökümlü tül ile akışkanlığı artmış ve hareketlilik kazanmış bir abiye modeli.  BCBG Max Azria 2014 abiye modelleri arasında yer alan bu tasarım mezuniyet balonuzda dikkatleri üzerinize toplayacak.


 Daha düz ve sade abiyelerden hoşlananlar için ise bu modelimiz Armani'den geliyor. Bel bölgesindeki çapraz detayı ve eteğin sağ tarafından inen pileli bölüm ile dalga formunda bir hareketlilik kazanmış. Mezuniyet balosunu sakin geçimek isteyen hanımefendiler için Armani'nin bu uzun abiye modelini kesinlikle tavsiye ediyoruz.



Farklı ve avangart görünmek isteyen hanımlar için seçtiğimiz bu elbise, Asos 2014 elbise koleksiyonunda yer alıyor. Siyah zemin üzerine taşlarla giydirilmiş formun gecenize renk katacağını ve farklılık yaratacağına eminiz.


Siyah elbiselerin çoğunlukta olacağı mezuniyet etkinliğinizde farklı bir renk ve farklı bir görünüm kazanmak isterseniz, bu toz pembe elbiseyi seçebilirsiniz. Bebe 2014 abiye koleksiyonundan seçtiğimiz bu tasarım püfür püfür şifonu ve derin sırt dekoltesi ile feminenliğin sınırlarını zorluyor.


Yine keskin tarzlı minimale yakın bir elbise ile mezuniyet balonuza farklılık katabilirsiniz. Straplez kesimi ve göğüs üstündeki taşları sayesinde oldukça başarılı bir tasarıma sahip olan bu abiye ise Burberry 2014 koleksiyonunda yer alıyor.




Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *