Yeni Eklenen..

1 Şubat 2014 Cumartesi

Calzedonia İlkbahar - Yaz Koleksiyonu




Calzedonia sonbahar - kış koleksiyonunu yakın zamanda sitemizde yayınlamıştık. Bugün ise markanın ilkbahar - yaz koleksiyonundan bahsedeceğiz. 2014 birçok marka için oldukça trend ve stil çizgilerle devam ediyor. Calzedonia'nın şehirli çizgileri ve feminen havası yepyeni çorap ve tayt modellerinde vücut bulmuş. Bacaklardaki şıklığın ön plana çıkacağı yaz mevsiminde kombinlerinizi tamamlayabileceğiniz onlarca tayt ve çorap modelini 2014 Calzedonia tayt koleksiyonunda bulabilirsiniz. 

Peki koleksiyonda neler var? Bu sorunun cevabı sanırım tek kelime ile özetlenebilir.. "dişi". Evet Calzedonia taytları oldukça dişi ve feminen görünümlü modellerden oluşuyor. Şehir baskılı transparan tayt modelleri, deri taytlar, çiçekli ve kelebekli desenler ile geniş bir koleksiyon var karşımızda. Özellikle denim tayt modelleri ve deri taytlar üzerinde yaratılmış detaylar ile kombinlerinizin daha detaylı ve derin görünmesini sağlayabilirsiniz. İlkbahar mevsiminin yaklaşmasıyla deri ceket ve tayt kombinasyonlarınız için onlarca model arasından seçim yapabilisiniz. Yaz mevsimi için ise renkli ve baskılı çorap ve tayt modellerinden seçi,m yaparak canlı ve etkileyici bir görünüme kavuşabilirsiniz. 

Tüm bunların özetinde; her hanımın bir ya da birkaç tane tayt modelini şimdiden seçmesinde yarar görüyoruz. İşte karşınızda Calzedonia 2014 ilkbahar - yaz tayt ve çorap koleksiyonu. 






























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *