Yeni Eklenen..

27 Şubat 2014 Perşembe

Oleg Cassini Gelinlik Modelleri 2014





Yaz mevsiminin yaklaşması nedeniyle; bu yıl evlenecek hanımları da artık yavaş yavaş düğün telaşı sardı. Birçok kadının, ömründe yalnız bir defa giyeceği gelinliği seçerken ne kadar ince eleyip sık dokuduğunu biliyoruz. Gelinliğinizi hala seçmediyseniz Oleg Cassini 2014 gelinlik modellerine bakmanızı tavsiye ediyoruz.  Oleg Cassini, 2014 yılında koleksiyonuna kattığı birbirinden güzel gelinlikler ile gelin olma hayalindeki hanımların rüyalarını süslemeye devam ediyor.


Ülkemizde oldukça beğenilen gelinlik tasarımlarına imza atan Oleg Cassini, 2014 gelinlik koleksiyonu ile hem geçmiş hem de bugün arasında heyecan verici bir bağ kuruyor. Koleksiyonda yer alan gelinlikler tasarımları ile göz doldururken, hemen her kadına hitap edecek çizgileri de bir arada sunuyor. Markanın yeni sezon koleksiyonunda yer alan yüzlerce tasarım da bu söylediğimizi doğrular nitelikte. Beğenileriniz ne olursa olsun Oleg Cassini'nin bu koleksiyonuna bakmadan geçmemenizi tavsiye ediyoruz.

Oleg Cassini 2014 gelinlik koleksiyonunda yukarıda da belirttiğimiz gibi her kitleye uygun modeller mevcut. Hem günümüzün trendlerini başarılı şekilde yansıtan modeller, hem de geçmişin izlerinden kopmamış detaylar markanın tasarımlarında fazlasıyla yer almış. Özellikle bütçenizi çok aşmayacak, uygun fiyatlı gelinlikler üreten markanın yeni sezon tasarımlarında yok yok. Straplez gelinlik modelleri, balo tipi gelinlik modelleri, a kesim gelinlikler, dantelli gelinlikler, askılı gelinlikler ve deniz kızı gelinlik modelleri ile oldukça geniş bir koleksiyon oluşturulmuş. Bu tasarımlar üzerinde olmazsa olmaz diyeceğimiz tül, şifon, dantel, volan, gibi detaylar yine gelinlikler üzerinde derinlikli ve romantik izler bırakmış. Yine saten kumaşların katılımıyla yaratılan modernist görünüm daha keskin çizgilere sahip olmak isteyenler için ideal etkiler yaratmış.

Evet sözü daha fazla uzatmadan, her zamanki gibi sizleri Oleg Cassini 2014 Gelinlik koleksiyonu ile başbaşa bırakıyoruz.






























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *