Yeni Eklenen..

3 Mart 2014 Pazartesi

Beymen İlkbahar-Yaz Elbise Modelleri 2014





Herkese merhaba.. Yazımıza, bu haftanın Türk markaları açısından oldukça verimli geçen bir hafta olduğunu belirterek  başlıyoruz. Öyle ki ilkbahar - yaz koleksiyonları teker teker gün ışığına çıkmaya başladı. Beymen de 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunu internet sitesi ve mağazaları aracılığıyla görücüye çıkardı. Koleksiyonda yer alan elbise modellerini hiç vakit kaybetmeden sizlerle buluşturalım istedik. Çünkü karşımızda Beymen kadınını tam olarak temsil eden bir elbise koleksiyonu bulunmakta.

Beymen, 2014 ilkbahar yaz sezonu için birbirinden güzel ve farklı stillerde elbise modelleri ile karşımıza çıkıyor. Avangart görünümün Türkiye'deki temsilcisi olarak nitelendirebileceğimiz markanın, özgür ve genç görünümlü elbise modellerini de göz ardı edemeyeceğiz. Günlük yaşantının temiz ve ferah izlerini bulabileceğimiz elbise tasarımlarının yanında gece katılımları için hazırlanmış abiye elbiseler de dikkatimizden kaçmıyor. Genel görünüm itibarı ile; iş ve şehir yaşamıyla harmonize olmuş Beymen kadınını çok iyi özetleyen bir koleksiyondan bahsediyoruz. Bu anlamda Beymen takipçilerini fazlasıyla sevindirecek elbiselerin, koleksiyonda fazlasıyla yer aldığını belirtmeden geçemeyeceğiz. Koleksiyon detayına bakacak olursak...

Bu sezon rahat bir görünümün kazanıldığı elbiselerin varlığı kadar feminen hatları pekiştiren tasarımların da koleksiyonlarda sıkça yer aldığını belirtmeliyiz. Beymen ilkbahar-yaz koleksiyonunda da bu etkiyi fazlasıyla görebiliyoruz. Geniş kesimli, dökümlü ve rahat görünen elbiseler; Beymen tarzını direkt olarak yansıtıyor. Hafif kumaşlar ile yaratılan bu tasarımlar, hem romantik hem de modern kadının özgür doğasından ilham almış gibi görünüyor. Uzun elbise modelleri ile yaratılmış rahat ve akışkan formlar elegant bir görünüm sunarken; kısa elbise modellerinde vücudu saran tasarımlar feminenliği arttırıyor. 2014 ilkbahar yaz koleksiyonuna bu etkiyi çok dengeli oturtan Beymen, yeni sezonda da hanımları şıklık yarışında bir adım öne koyacak gibi. İsterseniz, sizin için seçtiğimiz elbiselere bir göz atalım.


 Gece katılımlarınızda şıklığınızı taçlandıracak bu abiye elbise, modern ve sofistike görünümün yanında geçmişten gelen detaylarla göz kamaştırıcı bir güzellik kazanmış. Boyundan bağlanan askısı ve göğüs bölgesinden sırta inen eski tip kabartma deseni ile geçmiş ile bugün arasında bir köprü yaratılmış. Özellikle gece elbisesi arayan hanımlar için, bu tasarımı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Hemen her ortamda korkusuzca giyebileceğiniz bu elbise, sadeliği benimseyen hanımlar için ideal bir tasarıma sahip. Vücut hatlarına tam olarak oturan bir kesime sahip olan bu tasarım, belindeki kemer ile zayıf ve akışkan bir görünüm sunuyor. Vücudu saran elbise arayan hanımlar için oldukça ideal bir tasarıma sahip.

 Yukarıda bahsettiğimiz tasarım kadar bu elbise de geçmiş ile günümüzün modern çizgileri arasında bir köprü kurmuş. İş kadınının sofistike görünümünü pekiştirecek özellikler taşıyan bu elbise hem önündeki pili detayı hem de kollarındaki manşetler ile güçlü bir portre çizmiş.























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *