Yeni Eklenen..

20 Şubat 2014 Perşembe

Oxxo 2014 Elbise Modelleri



 
Ülkemizde oldukça beğenilen markalar arasında yer alan Oxxo yeni sezon elbise modelleri ile göz dolduruyor. İlkbahar mevsiminin gelişi ile birlikte vitrinlerdeki yerini almaya başlayan elbise modelleri, baharın hafifliğini elbiseler üzerinde görmemizi sağlıyor. Oxxo'nun 2014 ilkbahar yaz koleksiyonundan seçtiğimiz elbise modelleri hem genç hem de hafif görünmeyi seven hanımlar için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Koleksiyonda yer alan birbirinden farklı modeller hem gündüz hem de gece stiline uyum sağlayabilecek tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Gelelim Oxxo 2014 elbise modelleri koleksiyonunun detaylarına.


Hepimizin bildiği gibi bu yıl çok soğuk bir kış yaşamadık. Hatta ilkbahar mevsiminin erken geldiğini de söyleyebiliriz. Hal böyle olunca mevsim geçişlerindeki hafifleme hissini tam olarak yakalamış bir koleksiyon tasarlamış Oxxo. Birçok elbise üzerindeki çiçekli baskılar da bu söylediğimiz doğrular nitelikte. Gardırobunuzu şenlendirecek bu çiçekli modeller bahar mevsiminizi üzerinizde taşımanızı sağlayacak. Bunun haricinde vücudu saran elbise modelleri de fiziğine güvenen hanımların vazgeçilmezi olabilir. Günlük giyiminiz için elbise arayışında iseniz bu tasarımlar arasından seçimler yapabilirsiniz. Koleksiyonda gözümüze çarpan bir başka ayrıntı ise dantelli elbise modelleri oldu. Özellikle düz zemin üzerine giydirme gibi duran dantelli aplikeler, geçmiş ve bugün arasında samimi bir köprü kurmuş. Yine sezonun trendleri arasında olan ve hafifliği temsil eden şifonların da elbiselerde kullanıldığını söyleyebiliriz. Aktif bir görünümü gençlik ile buluşturan Oxxo 2014 elbise modelleri koleksiyonunu aşağıda beğenilerinize sunuyoruz.


İlkbahardan bu kadar bahsetmişken çiçekli bir elbise ile başlamamak olmazdı. Özellikle fırfırlı eteği ve askılı yapısı sayesinde rahat bir görünüm sunarken; bahar tazeliğini ve temizliğini beraberinde getiriyor. Kısa eteği, göğüs ve sırt açıklığı sayesinde feminen görünümü de taçlandırıyor. Günlük elbiseleriniz arasına ekleyebileceğiniz bu güzel tasarım Oxxo 2014 ilkbahar yaz koleksiyonunda sizleri bekliyor.

 Yukarıda da bahsettiğimiz gibi; öyle görünüyor ki dantelli elbiseler bu yıl da oldukça trend. Beyaz bir zemin üstüne giydirilmiş bu dantelli eklenti hem nostaljik hem de modernist izler taşıyor. Genç hanımların bayılarak giyeceğini düşündüğümüz bu model ilkbahar ve yaz mevsiminin vazgeçilmez dayanılmaz hafifliğini üzerinize taşıyacak.



Yine nostaljik bir çiçekli elbise ile devam edelim. Bu elbise de geniş kesimli eteği ve sırtındaki üçgen dekolte ile rahatlığınıza rahatlık katacak. Diğer tasarımlar gibi yine nostaljik ve modern çizgileri bir arada bulunduran b elbise, genç hanımlar ve genç görünmek isteyenler için ideal.


















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *