Yeni Eklenen..

18 Aralık 2013 Çarşamba

OXXO Yeni Yıl Koleksiyonu



Yeni yıla artık çok az bir zaman kaldı. Markaların yeni yıl için düzenlediği onlarca ürün hızla tükenirken, yılbaşı gecesi ne giyeceğini seçmeyenler için, bu kısıtlı sürede mümkün olduğunca yardımcı olmak istiyoruz.

Öncelikle belirtmeliyiz ki birçok markanın yeni yıl koleksiyonlarında oldukça çekici parçalar var. Fakat yılbaşı gecesinde katılacağınız etkinliğin türüne göre bir giyim tarzınızın olması bizce çok önemli. Bir partiye katılacaksanız ışıltılı parti elbiseleri sizin için uygun olacaktır. Daha samimi ortamlarda ve gecenin bir bölümünü dışarıda geçirmek isteyenler için ise, sıcak tutacak şık ve fonksiyonel ürünleri tercih etmenizi öneririz.

Zamanın kısıtlı olmasından ötürü seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. İşte tam da bu yüzden OXXO'nun yılbaşı gecesi için yaptığı seçkiye göz atmanızı isteriz. OXXO yılbaşında açık ve siyah tonların bir araya getirildiği bir koleksiyon oluşturmuş. Katılacağınız etkinlik için hazırlanmış oldukça şık ve parıltılı elbiseler, daha samimi ortamlar için bluzlar ve ev dış mekan eğlenceliriniz için desenli ve sıcak kazaklar OXXO'nun yılbaşı koleksiyonundaki yerini almış görünüyor. Gelin bu koleksiyonu birlikte inceleyelim.


Bu hareketli ve şık kokteyl elbisesi, katılacağınız partide oldukşa şık görünmenizi sağlayacak. Önündeki pullar gecenin eğlenceli geçeceğinin habercisi. Ayrıca pullara verilen asimetrik görünüm ile, elbisenin yeterli ölçüde hareket kazandığını söyleyebiliriz. Tabi ki siyahın zarif görünümüden bahsetmemize gerek yok. Gece için uygun ve gösterişli bir takıyla kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Yılbaşına daha sakin ama havalı bir mekanda girecekseniz, bu dantelli elbiseyi de sizler için önerebiliriz. Elbisenin zarif ve vücudu saran kıvrımlı hatlarının oldukça çekici bir görünüm kazandıracağını söylemeliyiz. Tamamı dantel işlemeli bu elbise daha sade fakat gösterişli bir takı ile kombinlenebilir.

Arkadaş canlısı bir ortamda yılbaşını kutlamak isterseniz, yukarıdaki önü pullu bluz da tam size uygun bir model olacaktır. Hem dans ederken size sağlayacağı rahatlık hem de şıklık açısından bu bluzu şiddetle tavsiye ediyoruz.

OXXO'nun sizler için hazırladığı yeni yıl koleksiyonuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *