Yeni Eklenen..

1 Mart 2014 Cumartesi

Herve Leger 2014 Abiye Modelleri





ABD'li ünlü moda evi Herve Leger, 2014 abiye modelleri ile hanımları büyülemeye devam ediyor. Özellikle gece giyiminin elegant tarzını her daim fit vücutlarla buluşturan Herve Leger, bu sezon da takipçileri için birbirinden farklı tasarımlar ile göz dolduruyor. Özel geceleriniz için giyebileceğiniz onlarca abiye modeli, markanın 2014 koleksiyonunda göz alıcı detaylar ile birleştirilmiş. Bizler de bu koleksiyonun en beğenilen parçalarını sizler ile paylaşmak istedik. Ama önce Herve Leger 2014 abiye koleksiyonuna bir göz atalım.


Herve Leger, bildiğimiz gibi bandaj elbise (Bandage Dress) ya da vücudu saran elbise akımının öncülerinden biri. Bandaj tarzı, özellikle fit hatlara sahip hanımların hem gündüz hem de gece stiline yüksek oranda şıklık getiriyor. Markanın abiye koleksiyonu da tam anlamıyla bu tip elbiselerden oluşuyor diyebiliriz. Yaratıcı detaylarla süslenen birçok abiye modeli, markanın 2014 koleksiyonunda avangart stilin dışa vurumunu temsil eder nitelikte. Farklı renkler ve farklı tarzların bir araya gelmesi ile hemen her tarza hitap edebilecek bir koleksiyon oluşturulmuş. Yaz mevsiminin de yaklaşması ile birlikte; katılacağınız gece etkinliklerinde Herve Leger koleksiyonu sizler için birbirinden güzel alternatifler içeriyor. Peki koleksiyonun içerisinde neler var? Bu soruyu aşağıda sizler için mercek altına alacağız.

Yazımızın en başında da belirttiğimiz gibi sezonun en başarılı abiye koleksiyonlarından biri ile karşı karşıyayız. Marka, sade stilin göz alıcı detaylar ile harmanlandığı bir abiye koleksiyonu oluşturmuş. Bel bölgesinden oturan ve eteklere doğru genişleyen abiye tasarımları ile feminen etki arttırılmış. Kulanılan parlak kumaşlar ile gece stilinin çarpıcı tasarımları birleştirilerek keskin bir izlenim yakalanmış. Yine koleksiyonda yer alan abiyeler, fit hatlara sahip hanımlar için akışkan ve bir o kadar hareketli görünüme sahip. Tamamını uzun abiye modellerinden seçtiğimiz Herve Leger koleksiyonu, yarattığı avangart görünüm ile dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak. Derin göğüs ve sırt dekolteli tasarımların da çokça yer aldığı koleksiyonun, 2014 yılında katılacağınız etkinlikler için ideal olduğunu söyleyebiliriz. Şimdi sizler için seçtiğimiz 3 tasarımı inceleyebilir; sonrasında ise koleksiyonun tamamına göz atabilirsiniz.



Yazımızda da sıkça değindiğimiz gibi vücudu saran hatların ön planda olduğu abiye modelleri koleksiyonun neredeyse tamamına hakim. Bel bölgesinden tam oturmuş bu pembe abiye de bu dediğimizi doğrular nitelikte. Derin v şeklinde sırt dekoltesi feminen görünümü tam olarak yakalarken, basen altından genişeyen etek ile akışkan bir form yakalanmış.


 Aslına bakarsanız beyaz abiyelere hanımlar biraz korkuyla yaklaşmakta. Fakat bu tasarım katılacağınız etkinliklerde kesinlikle tüm dikkatleri üzerinize çekecek. Saten şeritler ile bel bölgesinde yaratılan gizemli görünüm, keskin hatlar ile feminenliği arttırıyor. Parlak ve göz alıcı sırt şeridi ile algıyı tamamen şıklığınız üzerine çekebilirsiniz.


Herve Leger 2014 abiye modelleri arasındaki favorimiz kesinlikle bu gri tasarım oldu. Boyundan askılı yapısı ve derin göğüs dekoltesi boyunca süslenmiş taşlarla, elegant stili sonuna kadar yansıtıyor. Derin sırt dekoltesi ve uzun etek boyunca kalınlaşan çizgiler ile hareketliliği arttırılmış bir tasarım. Hem sofistike hem de keskin izleri bir arada taşıyan bu abiye şıklığınıza şıklık katacak.




















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *