Yeni Eklenen..

16 Aralık 2013 Pazartesi

G-Star Raw 2014 Elbise Modelleri




Dünyada daha çok erkeklerin ilgisini çeken bir marka G-Star Raw. Biz ise biraz derinlere inip markanın kadın koleksiyonuna baktığımızda başarılı modelleri bir araya topladığını gördük. Hollanda menşeli bir denim markası olan G-Star Raw'ın 2014 elbise modelleri, yine bu tarzın sportif ya da aktif kadınına hitap ediyor.

G-Star Raw elbise modellerine baktığımızda siyah rengin ağırlıklı olarak kullanıldığını görüyoruz. Sıkı ve sportif bir görünüm ile vücudu saran elbiselerden oluşmuş bu koleksiyon içerisinde, iddialı tasarımlarda yer almakta. Sezonun grunge modasına uyum gösterebilecek çeşitli elbise modelleri de yine 2014 koleksiyonunda yer almış. Markanın erkek ve kadın kreasyonlarının tamamına üretim yapması nedeniyle öyle geniş bir elbise koleksiyonu olduğunu söyleyemeyiz. Ancak var olanlar içerisinde kendinize uygun bir elbiseyi bulabileceğinizi düşünüyoruz. Denim giyimi seven ve denimi yaşam biçimiyle özdeşleştirmiş hanımların tercih edebileceği ürünler olduğunu söyleyebiliriz.

Gelelim koleksiyonu oluşturan parçalara. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi siyah ve lacivert tonların ağırlıkta olduğu bir koleksiyon var karşımızda. Vücudu saran yapıdaki bu elbiselerin yanı sıra, daha dökümlü ve salaş duran elbiseler de göze çarpıyor. Yine koleksiyon içinde gördüğümüz denimle bütünleşik elbise modelleri ile de spor çizginin dışına çıkılmıyor. Kış için fonksiyonel ve şık görünen birkaç ürünün de gözümüzden kaçmadığını söyleyebiliriz. Aşağıda G-Star Raw sonbahar-kış elbise modellerini görebilirsiniz.


















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *