Yeni Eklenen..

18 Aralık 2013 Çarşamba

Stradivarius Elbise Modelleri





2014 yılı elbise modellerini siz kadınlar için tanıtmaya kaldığımız yerden devam ediyoruz. Özellikle elbise seçiminde zorlanan kadınlar için birçok markanın tasarımlarını daha önce yayınlamıştık. Şimdi de hepimizin bildiği bir marka var. Stradivarius...

Stradivarius 2014 elbise modellerine baktığımızda, genel hatlarıyla genç bir model skalası karşımıza çıkıyor. Bu yılın moda renginin siyahtan geçtiğini ve moda dünyasının yavaş yavaş Grunge ve Rock n Roll akımlarına doğru meylettiğini söylemeliyiz. Siyah, Stradivarius'un da bu sezon elbise modellerinde gözümüze en çok çarpan renk oluyor. Aslında siyahın modasının hiç geçmediğini hepimiz biliyoruz. Bu nedenle siyah rengi neden yeni bir trendmiş gibi tanıtıyorsunuz diye sorabilirsiniz. Bugünün dünyasında moda anlayışının renkler ve trendler ile şekillendiğini düşünürsek, siyah rengin ağırlıkta kullanıldığı modellere rastlamamız fikrimizi pekiştirmiş oldu. Konuyu fazla dağıtmadan Stradivarius'un 2014 elbise koleksiyonunun parçalarından bahsedelim.

Geniş bir elbise koleksiyonu var karşımızda. Bu elbiseler arasında kısa elbiseler, uzun elbiseler, ve birbirinden ilginç ve şık tasarımlardaki modeller Stradivarius mağazalarında sizleeri bekliyor olacak. Gece modası için pullu elbiseler ve kışın fonksiyonel kullanım içinse kadife modeller vitrinlerdeki yerini aldı. Stradivarius 2014 elbise modellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *