Yeni Eklenen..

6 Ocak 2014 Pazartesi

Diesel 2014 Elbise Modelleri




Her bakımdan genç, her bakımdan tarz sahibi markalardan biri olan Diesel, 2014 elbise modelleri ile bu yılda sevenlerini mağazalarına davet ediyor. Diesel bu sezonun grunge modasına tam adapte olmuş, belki de bu tarzın izlerini en fazla görebileceğimiz markalar arasına katılmış. Sezon trendlerine bu denli adapte olması, özel olarak elbise koleksiyonuna da yansımış görünüyor.

Gelelim Diesel'in 2014 elbise koleksiyonuna. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi grunge akımının izlerini taşıyan koleksiyonda, denim elbiselerin yanı sıra, baskılı saten elbiseleri ve parti elbiselerini de görmek mümkün. Geniş kesimli ve dökümlü elbiseler ve dar kesimli vücudu saran elbiseler de koleksiyonun diğer parçaları arasında.

Diesel 2014 elbise koleksiyonundan seçtiğimiz 3 elbiseyi sizlerle paylaşıp galerinin devamını sayfanın altına doğru takip edebilirsiniz.

Yaz tarzını taşıyan bu elbise bizim favorimiz oldu. Rahat kesimli baskılı elbise üstte şifonla giydirilmiş ve oldukça tarz bir elbise ortaya çıkmış. 2014 yılının yazı için elbise arayışına girdiyseniz şimdiden favorilerimizden olan bu elbiseyi, Diesel online store'den ya da mağazalardan edinebilirsiniz.

Bir diğer favorimiz ise grunge modasına tam uyumlu olan bu siyah elbise. Elbisenin etek kısmındaki simli yapı hareketli ve bir nebze de olsa parti havasını yansıtıyor. Elbisenin üstüne giydirilmiş şifonun etek kısmındaki asimetrik kesimi bohem bir tarz yaratmış.

Uzun ve derin bacak yırtmacıyla salaş, ve bir o kadar tarzına hakim bir model var karşımızda. Bu elbisenin en güzel tarafı ise hem fonksiyonel hem de salaş oluşu.

Diesel 2014 Elbise Modelleri için sayfanın devamına göz atabilirsiniz.






















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *