Yeni Eklenen..

7 Şubat 2014 Cuma

Armani 2014 Abiye Ve Elbise Koleksiyonu




2014 yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte, markaların koleksiyon tanıtımları da hızla devam ediyor. Bugün Emporio Armani ve Armani Collezioni markalarından derlediğimiz Abiye ve Elbise modellerinden bahsedeceğiz. Sezonun iddialı ve minimalist elbiseleri, Armani tasarımları ile birleştiğinde ortaya geleneksel ve modernist çizgilerin bir arada bulunduğu geniş bir elbise koleksiyonu çıkmış. Koleksiyonun detayına buyrun birlikte bakalım. 

Genel hatlarıyla Armani 2014 abiye ve elbise koleksiyonunda minimalist çizgiden dışarı pek çıkmıyor. Düz renklerin çokça kullanıldığı elbiseler şehir kadınının özgür stiline tam olarak uyuyor. Her ne kadar tasarımlar sade görünüyor olsa da yer yer yaratılan detaylarla elbiseler özgün ve derin bir görünüm kazanıyor. Özellikle bel kısmı dar görünümler feminen ve romantik elbise modellerinin ortaya çıkmasını sağlamış. Abiye modellerinde ise daha geniş ve dökümlü modeller kullanılmış. Sözü fazla uzatmadan hazırladığımız seçkiyi detaylarıyla sizlere sunalım. 


Bizim favorilerimizden biri olan bu elbise minimalist görünümlü ve hemen her tarza hitap edebilecek bir model. Pembe parlak kumaş düz kesimler ile zarif bir görünüm kazanmış. Elbisenin etek bölümündeki gri detay da bizce bu modelin zerafetini pekiştirmiş. 


Abiye kategorisinde değerlendirebileceğimiz bu model, 2014 Armani tasarımları arasında kendini hemen belli ediyor. Hafif bir kumaşın kullanıldığı bu abiye modeli bel bölümündeki büzgülü yapı ile derinlik kazanmış. Derin bir yırtmaç ile pekiştirilmiş tasarımıyla, hemen her tarz etkinlikte rahatlıkla kullanabileceğinizi umduğumuz bir model olmuş. Uzun abiyelerden hoşlananların armani mağazalarına uğrayıp bu elbiseyi görmesini şiddetle tavsiye ediyoruz. 


Göğüs bölümü parlak pullarla kaplı bu elbise günlük giyimden çok gece etkinlikleri için daha uygun bir model. Gri kumaş üzerine işlenmiş füme pullar ile derinliği arttırılmış. Kabarık ve kat kat bir yapıya sahip etek bölümü ile az da olsa avangart stile göz kırpıyor. Straplez elbise sevenler için bu modeli şiddetle tavsiye ediyoruz. 

Armani 2014 Abiye ve Elbise koleksiyonunu inceledik. Aşağıda sizler için seçtiğimiz diğer tasarımlara da göz atabilirsiniz. 















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *