Yeni Eklenen..

7 Ocak 2014 Salı

Bershka 2014 Elbise Koleksiyonu




Kış aylarında olmamıza rağmen, markaların 2014 ilkbahar yaz koleksiyonları da birer birer gün yüzüne çıkıyor. Bu markalardan biri de Bershka.

Bershka 2014 elbise modelleri ilkbahar ve yaz tazeliği ile hanımların gardırobunu süsleyeceğe benziyor. Koleksiyonun genel özelliklerine baktığımızda hafif ve rahat kumaşların kullanıldığını söylemek mümkün. Özellikle ilkbahar ve yaz mevsiminin dinamizmini yansıtan rahat kesimli elbiseler, hem şıklığı hem de fonksiyonelliği yansıtmış diyebiliriz. Bu sezonun elbiseleri zemin üzerine giydirilmiş şifon ile tamamlanıyor. Bu tasarımı yeni sezon içerisindeki birçok markada görmek mümkün. Tabi ki koleksiyonda sadece günlük elbiselerden bahsedemeyiz. Katılacağınız geceler için hazırlanmış birbirinden güzel gece elbiseleri ve kısa elbiseler, bu sezonda Bershka vitrinlerinde olacağa benziyor. Buyrun birlikte koleksiyona bir göz atalım.

 Özellikle gecelere ve partilere çok yakışacağını düşündüğümüz bu elbise, göğüs bölgesindeki detaylarla şıklığını perçemlemiş. Kısa etekli ve vücudu saran elbiselerden hoşlanıyorsanız bu elbise tam size göre.
 Uzun ve cesur bir model arayanlar yukarıdaki modeli es geçmemeliler. Derin göğüs dekoltesi ve bacak yırtmacı ile katılacağınız etkinliklerde bir adım öne çıkacağınız kesin.
 Omuzdan başlayıp kollara kadar devam eden dantel detaylı bu elbiseyi beğenebileceğinizi düşünüyoruz. Tarzına hakim ve stil yapısı sayesinde her tip ortamda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu beyaz elbise, Bershka mağazalarında sizleri bekliyor.

Sizler de 2014 Bershka elbise modellerini görmek istiyorsanız galerinin devamına göz gezdirebilirsiniz.
















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *