Yeni Eklenen..

28 Mart 2014 Cuma

Tiffany 2014 ilkbahar - Yaz Koleksiyonu





2014 Yılının ilkbahar-yaz modası yavaş yavaş şekillenirken yerli markaların da vitrinleri bu ürünlerle dolmaya devam ediyor. Bugün Tiffany 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonundan bahsedeceğiz. Yeni sezonu yeni basın bülteni ile tanıtan markanın, birbirinden farklı temalar ile yepyeni trendleri hanımların beğenisine sunduğunu belirtmeliyiz.

Tiffany ’den Renkli, Romantik ve Sportif bir YAZ!
Tiffany bu yaz renklerin ve desenlerin etkisinde. MODERN ROMANCE ve NATUREL GIRL temaları ile bir yaz rüyası romantizmini canlı tutarken, SPORT DE LUXE koleksiyonu her şeyi ile bizleri enerjik ve dinamik bir yaza hazırlıyor.Güneşin sıcak yüzünü göstereceği günlerde ise TROPICAL RESORT ve CARNAVAL teması ile yazın coşkusunu yaşıyor ve dolaplarımızda doyasıya yaşatıyor olacağız.

Sezonu renkli, romantik ve sportif bir etkiyle aralayan tiffany başarılı temalar eşliğinde şehir yaşantısının özgür görünümüne renk katacağa benziyor. Yaratıcı kombinlerinize can verecek özgün ve trend tasarımların yer aldığı sayısız tema eşliğinde ilkbahar-yaz modasını tam anlamıyla yakalamanız mümkün. Şimdi bu temalara birazcık yakından bakalım.  

Yeni şehirleri anlatan Urban Traveller teması ile rahat ve aktif bir tarza yönelebilirsiniz. Harika denim tasarımlar, salaş gömlekler ve etnik desenler ile rahat bir stil yakalanabilir.



Bu sezon görmeye alıştığımız 70' ler trendini Tiffany de tam kalbinden yakalamış. İsmini doğadan alan Naturel Girl teması dantelli öğeler ve çiçekli baskı desenleri ile zenginleştirilmiş.Sport De Luxe temasında ise dinamik renkler, perfore dokular ile spor salonu şıklığını sokaklara taşıyan bir tarz benimsenmiş. 

Bu sezonun en etkin görünen tarzı ise hiç şüphesiz baharın pastel tonlarıyla hazırlanmış tasarımlar oluyor. Modern Romance kategorisinde toplanan bu tasarımlar isminden de anlaşılacağı üzere; hem modern hem de romantik etkiyi bir arada sunuyor. Tropical Resort temasında ise; yaz mevsiminin en kavurucu zamanına özlem duyanlar için Tiffany müjdeli haberi şimdiden veriyor. Uzun elbise modelleri, desenli pantolonlar ve havai t-shirtler ile kendinizi sıcağın koynuna bırakmaya hazır olun. 


Peki ya yaz gelir de festival olmaz mı?
Kıpır kıpır, capcanlı festival ruhuna hazır CARNAVAL teması ile kombine ihtiyaç duymadan giy-çık parçalarla hemen, her an hazır olacağınız ‘’easy to wear’’ şortlar, atletler, elbiseler ve daha neler neler ile takviminizi şimdiden hazırlayın deriz!

Festival özlemini Carnaval teması ile birleştiren Tiffany bu anlamda tam da ihtiyaçlara yönelik hareket etmiş. 

Evet yukarıda da değindiğimiz gibi birbirinden farklı bunca seçenek varken Tiffany mağazalarına da uğramamak olmaz. Markanın internet sitesine de göz atmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *