Yeni Eklenen..

11 Mart 2014 Salı

Machka 2014 Abiye ve Elbise Modelleri




Kış mevsimini yavaş yavaş atlattığımız şu günlerde, geçtiğimiz sezona ait tasarımlar yerinin yavaş yavaş yeni ilkbahar-yaz koleksiyonlarına bırakıyor. Machka 2014 abiye ve elbise modelleri koleksiyonu da bunlardan biri. Sezona oldukça farklı bir başlangıç yapan Machka, ilkbahar-yaz koleksiyonu için göz alıcı abiye ve elbise modelleri hazırlamış. Tarz olarak geçmişin izlerinden gitmeyi uygun gören bir koleksiyon ile karşı karşıyayız.

Machka 2014 abiye ve elbise koleksiyonunun tamamı neredeyse tek renkli tasarımlardan oluşmakta. Günlük şehir yaşantısında rahatlıkla kullanılabilecek elbise modelleri hem geçmişten hem de günümüzden ilham almış. Pileli ve volanlı tasarımların kullanıldığı bu elbiseler asimetrik kesimleri ile sofistike ve romantik bir görünümü beraberinde getiriyor. Özellikle balon etekli elbise modellerinin ağırlığı markanın yeni sezon koleksiyonunda fazlasıyla hissediliyor. Yine günlük stilinizde fark yaratacak, iş yerinde giyebieceğiniz formal görünümlü elbiseler de markanın ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer buluyor.

Machka yeni sezon koleksiyonunda bir kaç abiye tasarımına da yer vermiş. Yine bu tasarımlar da pileli ya da geniş kesimli modeller içerisinde vücut bulmuş. Tek omuz detaylı abiye elbiseler katılacağınız etkinliklerin yıldızı olmanızı sağlayabilir. Rahat formların yer aldığı Machka 2014 abiye modelleri yine şifonun vazgeçilmediği tasarımlardan oluşuyor. Yer yer kullanılan bu şifon örnekler abiyeler üzerine rahat ve hareketli bir form kazandırıyor. Uzun lafın kısası bu abiye koleksiyonunda da kendinize uygun bir modeli bulabilir, yeni sezonda yapılacak mezuniyet, balo, kokteyl,düğün gibi etkinliklerin yıldızı olabilirsiniz.






































Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *