Yeni Eklenen..

19 Aralık 2013 Perşembe

Banana Republik Elbise Modelleri




2014 yılına adım adım yaklaşırken elbiselerdeki trendlerin de değişimine tanık oluyoruz. Yeni sezonun elbise modellerine baktığımızada, keskin çizgiler ve göz alıcı desenler gözümüze çarpıyor. Bu etki, siyah rengin vitrinlerle haşır neşir olmasından sonra daha da katlanmış durumda. Bu sezon siyah rengi çokça kullanmış markalardan biri de Banana Republic.

Banana Republic, özellikle de elbiseleri çok sevilen bir marka. Her yaş kesimine ve her tarza uyan elbise modelleri ile kadınları mağazalarına ya da internet sitesine çekmeyi başarıyor. Genel olarak kaliteli diyebileceğimiz elbiseler üreten markanın trendleri yakalamakta da oldukça başarılı olduğunu söylemeliyiz. Banana Republic 2014 elbise koleksiyonunda gözümüze ilk çarpan, minimalist ve keskin çizgilerin hakim olduğu elbiselerin olması. Size zarif ve stil bir çizgi kazandıracak bu modeller, aynaya baktığınızda kendinizi daha çok sevmenizi sağlayacak.  Yine sezon tredlerinden kadife ve dantel işlemeli elbiseler koleksiyondaki yerini almış. Bu sezon oldukça trend olan geometrik ve serbest desenli elbiseler de Banana Repuplic'in elbise koleksiyonunun güzide parçalarını oluşturuyor. Her ne kadar elbise seçiminin kadınlar için zor olduğunu bilsek de bu koleksiyondan bir veya birkaç parça seçebileceğinizi umuyoruz. Elbette koleksiyonun tamamını markanın internet sitesinde bulabilirsiniz.

Şimdi gelin önce bizim favorilerimize sonra da Banana Republic 2014 elbise modellerine bir göz atalım.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu yıl desenli elbiseler çok trend. Bu elbisenin de ön yüzeyindeki kabartmalı desen bizce oldukça tarz duruyor. Elbisenin göğüs altından daralan kesimi, önündeki desenin rahatsız edici olmasını engelleyerek hareket kazanmasını sağlamış. Siyahın cazibesi ile sizi çok stil göstereceğine neredeyse eminiz.

Yine bu yıl birçok markanın vitrinlerinde gördüümüz ya da göreceğimizi düşündüğümüz geometrik yakalı elbiseler de oldukça stil duruyor. Gögüs üstünden hafif kıvrımlı yakası sayesinde bu elbise, naif bir görüntü kazanmış. Dikkatleri fazla üzerinize çekmeden zarif bir görünüme sahip olmak istiyorsanız yukarıdaki elbiseyi seçebilirsiniz.

Balo ya da partilerde korkusuzca taşıyabileceğiniz bu elbise de bizim favori parçalarımızdan. Önü ve arkasında zigzag yerleştirilmiş pullarla kaplı bu elbisenin oldukça hareketli bir görünüme sahip oldğunu söylemeliyiz. Özellikle partiler için çok doğru bir seçim olacağı konusunda sanırım hemfikiriz.







Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *