Yeni Eklenen..

15 Aralık 2013 Pazar

Faik Sönmez Büyük Beden Elbise Modelleri




"Mutluluğun bedeni yok" sloganıyla büyük beden hanımlar için özel tasarımlar hazırlayan Faik Sönmez, bu alandaki başarısını her geçen gün katlayarak harika elbiseler üretmeye devam ediyor. Birçok markanın 0 beden mankenler üzerinde hazırladığı kreasyonlar moda dünyasının ortak trendi konumunda. Ancak günümüzde büyük beden üzerine yapılan defileler ve moda haftaları da bulunmakta. Öyle ki; büyük beden mankenlerden oluşan takvimler ve moda çekimleri, zaman zaman stil dergilerinde gözümüze çarpıyor. Faik Sönmez 2014 büyük beden elbise modelleri genel hatlarıyla hanımları daha zarif ve çekici gösteren unsurları üzerinde taşıyor. Bunun yanında birtakım gösterişli detaylar elbiselerin üzerinde hareketlilik kazanıyor.

Koleksiyonun genel hatları uzun elbiseler, salaş elbiseler ve düz kesimli elbiselerden oluşmakta. Büyük beden hanımların hemen her ortamda özgüvenle taşıyacakları bu elbiseler stil görünüm ve trendlere de oldukça ayak uydurur nitelikte. Koleksiyonun şehir yaşantısından izler taşıması ve eğlenceli izler barındırması da bu tespitimizi doğrular nitelikte. İşte ve günlük yaşamda rahatlıkla giyebileceğiniz bu elbiseler arasından, bizim seçtiğimiz birkaç modele göz atabilirsiniz.


Dantel detaylarla süslenmiş bu elbise gündelik yaşamda keyifle taşıyabileceğiniz bir tarza sahip. Elbisenin siyah oluşu daha ince görünmenizi sağlayacak ve zarif bir görünüm kazandıracak. Ortadaki düz şerit ise yukarıdan aşağıya kadar hareketli bir görünüm ile bu zerafeti pekiştirecek.

Hakim yakalı bu elbise büyük beden görüntüsünü hissettirmeyecek oranda stil bir kesime sahip. Omuz hizasından hafifçe kıvrılarak etek kısmına doğru hareketlenen bu elbisenin, hem iş hem de özel hayatta kullanılabileceğini belirtebiliriz.


 Kadifenin rahat ve sofistike havasını üzerinizde taşımak isterseniz, yukarıdaki elbise sizin için biçilmiş kaftan. Hem zarif hem de parıl parıl görünen bu elbise, kış aylarına girdiğimiz bu günlerde sizi sıcak tutup stilinizi pekiştirecek.

Faik Sönmez tarafından hazırlanan elbiselerden yaptığımız seçkiyi aşağıda görebilirsiniz.













Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *