Yeni Eklenen..

11 Aralık 2013 Çarşamba

Yılbaşı Gecesi İçin Birbirinden Güzel 10 Elbise Modeli



Artık yeni yıla çok az bir süre kaldı. 2013'ü 2014'e bağlayacak geceyi kimimiz evde geçirecekken, kimimiz ise bu özel geceyi sevdiklerimizle dışarıda geçirmeyi tercih edeceğiz. Yılbaşını ister dışarıda ister evde kutlayacak olun, ne giyeceğinizi şimdiden düşünmeniz sizin yararınıza olacaktır. Özellikle yeni yıla dışarıda gireceklerin, doğru elbiseyi bulmaları oldukça önemli.Bu nedenle yeni yıl programınız belli ise sizler için hazırladığımız önerilere göz atmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Yılbaşı gecesi katılacağımız etkinliğin türüne ve ortamına göre seçeceğimiz elbisenin niteliği çok önemli. Hemen her mekanın özel ve ışıltılı süslerle süsleneceği bu gecede parıltılı elbiseler giyinmekten çekinmemenizi tavsiye ediyoruz. Işık ve dans şovlarının eksik olmayacağını da düşünürsek elbisenizdeki ışıltılı hava sizi bir adım öne çıkaracak, ışıklar altındaki parıltınız etrafa yayılacaktır. Kırmızı rengin bütünleştiği bir hava hakim olacağından kırmızı ile uyum sağlayacak elbiseler de oldukça akılda kalıcı olacaktır. Seçtiğiniz etkinlik bir parti ise hareketli danslar edeceğinizi unutmayarak, etek boyu kısa bir elbise seçmeniz yerinde olacaktır. Fakat bu bir yılbaşı balosu ise ve ortamda daha sakin bir hava varsa uzun balo elbiselerini seçebilirsiniz. Yılbaşını güzel bir mekanda masa başında geçirecek olanlar için ise her zamanki gibi stil ve düz renkli elbiselerin daha anlamlı ve stil duracağını düşünüyoruz. Şimdi sizler için hazırladığımız 10 güzel elbise modeline göz atabiliriz.

İlk olarak Burberry'den seçtiğimiz gri tonlarındaki ışıltılı elbiseye odaklanalım. Bu elbise harika bir yılbaşı partisinde ışıklar altında parlayacak bir yapıya sahip. Üzerindeki pullarla stil görünümün yanı sıra, eğlenceli bir akşamın önceden habercisi gibi. Ayrıca belindeki siyah şerit ile zarif bir görünüm de kazanmış.

Zara'dan seçtiğimiz bu elbise de genç ve dinamik bir görünüme sahip. Özellikle sabah kadar dans edip eğleneceğimiz bir partide şıklık ve rahatlık arayanların tercih edebileceği bir elbise modeli. Manken üzerindeki blazer kombinasyonuyla da kendinize farklı bir tarz yaratabilirsiniz.

Mango'nun bu pullu şifon elbisesi, harika bir gecenin önceden habercisi gibi. Yine eğlenceli bir etkinlikte giyebileceğiniz bu elbiseyle hem rahat hareket edebilecek hem de parlayacaksınız. Kalın gümüş detaylara sahip bu elbise yılbaşı gecesinin favorilerine aday.

Armani kreasyonu olan bu elbise yukarıda da belirttiğimiz gibi daha çok balo tarzındaki eğlenceler için uygun olacaktır. Saten ve derin göğüs dekolteli bu elbise katılacağınız balo için biçilmiş kaftan.

Hem stil görünmek hem de katıldığınız partide rahatça dans etmek istiyorsanız, Bershka' dan seçtiğimiz bu elbise tam size göre. Kısa ve vücudu saran bu elbise, oldukça uygun bir fiyata sizi bekliyor olacak.

Siyah ve beyazın iç içe ve harika bir uyum kazandığı bu elbise, hem yılbaşı partisinde giyebileceğiniz hem de başka özel günlerinizde korkusuzca taşıyabileceğiniz bir tarza sahip.

Hem cesur hem de elegan bir tarz arayanlar için Beymen'in bu elbisesi biçilmiş kaftan. Siyah ve uzun olan bu elbise, derin göğüs ve bacak dekoltesi ile gözlerin üzerinize çevrilmesini sağlayacak.

Adil Işık marka bu straplez elbise, yılbaşı gecesinin şanına yakışan kırmızı tonu ile bizi oldukça etkiledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde içkilerin vereceği rehavetten ötürü, daha hafif birşeyler arayanlar için oldukça ideal.

Zarif ve stil bir elbise modeli de Roman'dan geliyor. Hareketli bir parti için biraz abartılı olsa da, bir yılbaşı kokteyli ya da balosuna harika uyum göstereceğini söyleyebiliriz.
Yine içinde rahat rahat dans edebileceğiniz türden bir elbise de Sateen tarafından hazırlanmış. Daha salaş kesimli bir görünüme sahip olduğu için, arkadaşlarınızla masa başında kutlayacağınız bir gece için seçiebilir.


Evet.. 2014 yılbaşında ne giysem diye düşünüyorsanız artık elinizde bazı örnekler var. Aman geç kalmayın.









Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *