Yeni Eklenen..

8 Ocak 2014 Çarşamba

BGN 2014 Sonbahar-Kış Elbise Koleksiyonu




Elbise seçiminde hanımların tercihlerine yardımcı olabilmek için özenle hazırladığımız sezon tanıtımlarına devam ediyoruz. Bugün tasarım ve stil yaratma konusunda oldukça iyi işler üreten BGN'nin 2014 sonbahar - kış elbise koleksiyonuna bir göz atacağız.

BGN, ilk mağazasını 1999 yılında Paris'te açmış bir marka. Türkiye'de İstinye Park ve Bağdat Caddesi'nde mağazaları bulunan markanın, oldukça stil ve şehir yaşantısına uyumlu kreasyonları olduğunu söylemeliyiz. Trendlerin ötesinde; daha çok butik giyimini seven hanımların seveceğini umduğumuz modeller üreten markanın, her sezon yepyeni tasarımlarla şıklık ürettiğini söylemeliyiz. Bu özelliğini 2014 yılında da fazlasıyla hissettiren BGN'nin, 2014 elbise modelleri arasından yaptığımız seçimlerle sizlere yardımcı olmayı amaçladık. İsterseniz koleksiyondan biraz bahsedelim.

BGN, sonbahar - kış koleksiyonunun ilhamını kendi tanımıyla: Shakespeare'nin Hamlet'inden ve Lars Von Trier'in Melancholia filminden alıyor. Zıt karakterlerin oluşturduğu bu koleksiyon, elbiselerde hem yumuşak hem de sert ve keskin çizgilerle karşımıza çıkıyor. Kışın pastel renklerinin kullanılmış olmasının yanı sıra, siyah elbiseler ile cezbedici zarif çizgiyi yakalıyor. Mat ve parlak renkli elbiseler de yukarıda belirtilen zıtlığı daha görünür kılıyor.

BGN 2014 elbise modelleri içinde bizim gözümüze çarpan zıtlık ise hem gece hem de gündüz için kullanabileceğiniz tasarımların yer alıyor oluşuydu. Gece katılımlarında giyebileceğiniz abiye modelleri ve parti elbiselerinin yanı sıra, günlük kullanıma ve sakin şehir yaşamına uygun geometrik kesimli elbiseler koleksiyon içerisinde yeniden canlanıyor. Hanımların çok seveceğini umduğumuz 2014 BGN Sonbahar - Kış elbise modelleri koleksiyonunu aşağıda sizin için paylaşıyoruz.






















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *