Yeni Eklenen..

6 Ocak 2014 Pazartesi

Pennyblack 2014 Elbise Modelleri




Pennyblack şık, genç, özgür ve dinamik tasarımlar üreten bir İtalyan markası. Ülkemizde Atalar mağazalarında ürünlerini bulabileceğiniz markanın birbirinden güzel kreasyonlarını zaman zaman sitemizden tanıtacağız.

Ünlü İtalyan moda grubu Max Mara çatısı altında bulunan Pennyblack 2014 elbise modelleri arasından seçim yapmak oldukça güç. Zira, koleksiyon oldukça geniş ve içeriğinde birçok tarzı barındırıyor. Özellikle genç hanımların fazlasıyla ilgisini çekeceğini düşündüğümüz kataloğun içeriğinde: parti elbiseleri, balo elbiseleri, uzun abiye elbiseler, kısa elbiseler ve bu sezonun trend elbiselerine rastlamak mümkün. 2014 yılının birçok moda akımı ile başladığını düşünürsek ve buna 2013' den kalma etkileri de eklersek koleksiyonun genişliğini siz de gözünüzde canlandırabilirsiniz.

Gelin birlikte Pennyblack 2014 elbise modellerine bir göz atalım. seçtiğimiz üç modelin ardından galerinin devamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 Yukarıdaki elbise sadeliği ve eteğindeki çapraz ek detayı sayesinde bizi cezbetti. Vücudu saran yapıda ve çapraz kesimli eklerle oluşturulan bu elbisenin, günlük yaşantınızda siz hanımlara rahatılk ve şıklık kazandıracağını düşünüyoruz. Özellikle kat kat giyinerek yaratabileceğiniz grunge stilinde, zemin öğesi olarak kullanabileceğiniz bir elbise olduğunu düşünüyoruz.

 Asimetrik kesim ve renklerle harmanlanmış bu elbisede harika bir hareketlilik var doğrusu. Özellikle kışın soğuğunda da kullanabileceğiniz günlük ve bir o kadar şık bu elbisenin kombinlerinize harika uyum göstereceğini söylemeden edemeyeceğiz. Elbisenin üzerindeki renklerin farklılığı, yine grunge stilinin kullanılabilirliğine bir örnek oluşturuyor.

 Bu elbise ise omuzdan eteğe doğru yarattığı hareketlilik ve renk dalgasıyla bizi cezbetti. Oldukça dinamik ve genç stile sahip olan bu tasarımın, doğru giyinen hanımların üzerinde şahane görüneceğinin garantisini veriyoruz.

  

 


















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *