Yeni Eklenen..

18 Şubat 2014 Salı

Adil Işık 2014 Abiye ve Elbise Modelleri




Adil ışık 2014 elbise koleksiyonu bu sezon oldukça şık modeller ile karşımıza çıkıyor. Marka, internet sitesinde elbise kategorisini günlük ve gece elbiseleri olarak ikiye ayırmış. Biz de sizler için Adil Işık 2014 gece elbisesi ve günlük elbise modelleri arasından çeşitli seçimler yaptık.


Adil Işık elbise koleksiyonu, günlük yaşamın izlerini şehrin gerçekçi görünümü ile harmanlayıp, ne istediğini bilen kadınların gözdesi olma yolunda ilerliyor. Genel olarak sade bir görünüm sunan koleksiyon içerisinde her türden tasarımı bulmak mümkün. Geceler için giyebileceğiniz abiye modelleri veya günlük kullanımınız için hazırlanmış çeşitli elbiseler, markanın 2014 koleksiyonunda beğenilerinize sunuluyor. Zarif ve keskin detayların ön planda olduğu koleksiyonda, yumuşatılmış hatlarla hazırlanmış elbise modelleri de yer alıyor. Hafif kumaşlarda yakalanan hareketli formlar, kısa etekli modeller ile bileştiğinde feminen bir tarzı da beraberinde getiriyor. Şimdi koleksiyondan seçtiğimiz elbiselere bir göz atalım.

 Geceler ve katılacağınız etkinlikler için seçebileceğiniz bu elbise şıklığınıza şıklık katacak. Hafif kumaşı ve askılı formu ile rahat hareket etmeyi sağlarken; göğüs bölgesindeki taşlarla naif bir gösteriş sunuyor. Elbisenin belden vücudu saran yapısı, kısa eteği ve dozunda ayarlanmış sırt yüksekliği sayesinde, feminen görünüm abartılmadan yakalanmış. Parti, kokteyl veya arkadaşlar ile dışarı çıktığınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu tasarımı, 2014 Adil Işık elbise koleksiyonunda bulabilirsiniz.


Her ne kadar ilkbahar mevsimine yaklaşmış olsak da havalar hala biraz soğuk. Günlük giyiminizde kullanabileceğiniz bu çiçekli elbise ister ofiste, ister günlük buluşmalarınızda görünümünüze temiz bir hava katacak. Floral esintilerden hoşlanıyorsanız bu elbisenin sizin için oldukça uygun olacağını söyleyebiliriz.


Gece etkinliklerinize abiye formunda bir elbise ile katılmak isterseniz sırtı açık bu modeli kesinlikle tavsiye ediyoruz. Bel bölgesindeki dantelli detay, uzun ve dökümlü eteği, derin bacak dekoltesi ve sırt dekoltesiyle feminen görünümün dayanılmaz cazibesini sonuna kadar yansıtan bir abiye. Doğru çanta ve şık bir topuklu ayakkabıyla bu elbiseyi kombinlediğinizde, katılacağınız etkinliğin gözdesi olabilirsiniz. Evet Adil Işık yeni sezon elbiselerinden seçtiğimiz modeller bunlar. Dilerseniz galerimizin devamına göz atabilirsiniz.



























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *