Yeni Eklenen..

13 Şubat 2014 Perşembe

Faik Sönmez 2014 Büyük Beden Elbiseler





Her sezon başarılı tasarımlar üreterek, mutluluğun bendenlere hapsedilemeyeceğini gösteren Faik Sönmez, 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile büyük bedenli hanımlarımızın şıklığına şıklık katıyor. Faik Sönmez elbise koleksiyonu da yine bu yönde imajı sağlam tasarımlar ile karşımızda.


Koleksiyonda günlük yaşamın izlerini görebileceğimiz etkilerle birlikte rahatlık ön planda tutulmuş. Genel hatlarıyla düz renkler ve dökümlü kesimlerin ağırlıkta olduğunu söyleyebiliriz. Fırfırlı parçaların ve pileli detayların bir arada kullanıl dığı elbise modelleri Faik Sönmez ilkbahar-yaz koleksiyonuna sevimli ve romantik bir tarz kazandırmış. Elbiseler üzerindeki çeşitli desen detayları da koleksiyonun derinliğini ön plana çıkarmış. Buyrun Faik Sönmez 2014 elbise kolesiyonun sevdiğimiz modellerini inceleyelim.



 Bu lacivert elbise hem günlük stiliniz hem de gündüz etkinlikleriniz için oldukça zarif bir görünüme sahip. dökümlü eteği ve gögüs altındaki kuşağı sayesinde rahat ve şık bir tasarım sunuyor. Kullanacağınız güze bir takı ile oldukça etkileyici görünebilirsiniz.
 Bu desenli elbise de yaz stiline çok yakışıyor. Gece etkinliklerinde rahatlıkla giyebileceğiniz saten elbise ile güzel görünmenin anahtarı elinizde olacak.
Oldukça keskin ve zarif görünümlü bu elbise de, yarattığı feminen hava ile katılacağınız etkinliklerde şıklığınızı pekiştirecek. Düz kesimi sayesinde hatlardaki belirginliği ön plana çıkarıp stil bir görünüm kazandıracaktır.











Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *