Yeni Eklenen..

16 Şubat 2014 Pazar

Maje 2014 İlkbahar-Yaz Elbise Modelleri




Ülkemizde çok bilinmese de Fransız markaları arasında hatrı sayılır bir yeri olan Maje, 2014 elbise koleksiyonu ile göz dolduruyor. Keskin hatların bütünleyici öğeler ile pekiştirildiği Maje elbise modelleri, hem şehirli kadının feminen yönüne vurgu yapıyor hem de göz alıcı detaylar ile hanımların şıklığını taçlandırıyor. Maje, bilinen Fransız asaletinin çok ötesinde; modern ve günümüz trend çizgilerine yakın elbise modelleri ile romantik ve asil duruşu bir araya getiriyor.



Genç ve dinamik bir kitleye hitap eden koleksiyonda yeni sezon trendlerine uygun bir çok elbise modelini görmek mümkün. Her tarzın kadınının kendine özgü bir tasarımı mutlaka bulacağını düşündüğümüz koleksiyonda: straplez, fileli, geniş etekli, şifon detaylı, dantelli, tüllü, lazer kesim ve daha onlarca detayı bir arada bulabileceğiniz elbise modelleri mevcut. Herhangi bir etkinlik için planınınız var ise yine Maje 2014 elbise koleksiyonundan gecenize uygun bir elbise seçebilirsiniz. Koleksiyon içerisinden favori olarak seçtiğimiz tasarımları gelin birlikte inceleyelim.



Günlük giyiminizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu elbise, şehir yaşantısının gürültülü izlerinden arınıp sade ve şık bir görünüm sunuyor. Sade kesimi ve etkileyici göğüs dekoltesi ile feminen bir görünüm sunan bu elbise hafif bol kesimi ile oldukça rahat hareket etmenizi sağlayacak. Özel bir kokteyl etkinliğine de yine bu elbise ile katılabilirsiniz.



Günlük giyiminize özgür, genç ve aktif bir görünüm katmak istiyorsanız bu elbisenin tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. Yaz mevsiminin de yaklaşmasıyla hafif bir tasarım arıyorsanız, bu elbise tam size göre. Üzerine alacağınız güzel bir hırka ya da ceket ile şıklığınızı pekiştirebilirsiniz.


 Yine tarzına hakim bir elbise ile karşınızdayız. Özellikle rahat kesimlerden hoşlanan hanımların bu elbise içerisinde kendilerini oldukça özgür hissedeceklerini söyleyebiliriz. Belden oturan kesimi ve geniş eteği ile geçmiş ve günümüz arasında akışkan bir tarz sunan bu elbise Maje 2014 elbise koleksiyonunda sizleri bekliyor.

Biz seçimlerimizi yaptık. Şimdi sizler için hazırladığımız galerinin devamına bakabiliriz.

















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *