Yeni Eklenen..

6 Şubat 2014 Perşembe

Max&Co. 2014 Elbise Modelleri





Modern ve feminen tasarımların bir arada buluştuğu Max&Co. ilkbahar - yaz sezonu için birbirinden güzel tasarımlarla sevenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Modernist ve otantik çizgilerin harmanlandığı ilkbahar - yaz koleksiyonu içerisindeki elbise modelleri, hem 2014 yılının trendlerine uygun hem de kendi trendini yaratmak isteyenler için birçok özgün tasarımı içinde barındırıyor.


Max&Co. 2014 elbise koleksiyonu, model çeşitliliği bakımından hanımları oldukça sevindirecek gibi. Özellikle birçok tarzın yer aldığı koleksiyon, en küçük ayrıntısına kadar özenilerek hazırlanmış gibi görünüyor. Karışık motifli tasarımlardan sade ve minimal tasarımlara kadar birçok elbisenin yer aldığı koleksiyon, sosyal ortamlarda şıklığınızı perçinleyecek. Biraz daha içeriden inceleyecek olursak; hem günlük stilinize hafiflik katacak modelleri hem de feminen görünümü içinde barındıran bir elbise koleksiyonu olduğunu söyleyebiliriz. 2014 ilkbahar yaz sezonunun tüm trenleri en az bir elbise modelinde kullanılmış. Baskılı elbiseler, salaş ve dökümlü elbiseler, straplezler, sade elbiseler  ve birçok detayın bir arada bulunduğu onlarca tasarım harika bir bütün oluşturmuş. Geçmiş ve günümüzün izlerini taşıyan tasarımlar ile koleksiyonun derinliği arttırılmış. Max&Co. elbise modelleri arasından seçtiklerimizi sizlerle paylaşmaya başlıyoruz. Buyrun efendim önce 3 tasarımı inceleyip devam edelim.


Bizim seçtiklerimiz arasından ilk sırayı yukarıda gördüğünüz bu zarif elbise alıyor. Ön yüzündeki büyük baskı göğüs bölgesinden asimetrik olarak geliyor. Bu model siyah üzerine uygulanan çiçekli baskı ile hem şehirli hem de oldukça feminen bir görünüm kazanmış.


Yaz mevsimini özleyenlerin şimdiden gardırobuna eklemesi gereken bir model ve karşımızda. Üzerindeki turuncu çiçek motifleriyle hem genç hem de aktif bir görünüm kazanmış. Günlük yaşantınızda eğlenceli bir görünüm kazandıracak bu elbiseyi, şiddetler tavsiye ediyoruz.



Yukarıda seçtiğimiz çiçekli elbiseye alternatif olarak, parti ve eğlencelerinize tam uyacağını düşündügümüz bu elbise, siyah mat görünümün yanı sıra ortasındaki pullu şerit ile baştan çıkarıcı bir form kazanmış. Rahat kesimli bu elbise modeli hareket kabiliyetinizi kısıtlamayacak olup şıklığınıza şıklık katacak. Doğru takı ve ayakkabı kombinasyonuyla oldukça feminen bir hava kazanılabilir. Evet.. Şimdi sizin için hazırladığımız elbise modellerine bir bakalım.





















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *