Yeni Eklenen..

13 Şubat 2014 Perşembe

Ofis Şıklığı: Beymen Business Elbise Modelleri





Ofis şıklığı başlığı altında daha önce Anne Klein markasının elbiselerini yayınlamıştık. Bugün ise Beymen'in alt markalarından biri olan "Beymen Business" markasının elbise modellerini tanıtacağız. Karmaşa dolu ofis yaşamınıza stil kazandıracak elbiseler, markanın 2014 koleksiyonunda beğenilerinize sunuluyor. İş hayatında da tıpkı günlük hayattaki gibi tarz görünmek isterseniz bu koleksiyona göz atmanızda fayda görüyoruz. Evet efendim şimdi bu kategori altında seçtiğimiz elbiselere bir göz atalım.


 Siyah ve beyazın iç içe geçerek harika bir akışkanlık oluşturduğu bu elbise asimetrik görünümle durağan ofis yaşantınıza sihirli bir dokunuş ile hareketlilik getirecek. Şıklığın detaylarla harmonize olduğunu sık sık dile getiriyoruz. Bu elbisede de hem detayları hem de şıklığı bir arada bulabilirsiniz. Rahat kumaşı ve diz üstündeki etek boyu ile dah özgür bir görünüm kazanacaksınız.

 Yine hem zerafeti hem de feminenliği bir arada taşıyan bu elbise de iş yerinde giyebileceğiniz harika bir tarza sahip. Omuzdan göğüs altına inen çapraz parçalar elbiseye hem keskin hem de hareketli bir görünüm kazandırmış. Belden dar kesim ve vücudu saran yapısıyla oldukça feminen bir havayı da beraberinde getiriyor. Doğru takı ve ayakkabı kombinasyonuyla zır renklerin ne kadar uyumlu olabileceğinin farkına varacaksınız.


Sadeliği seven hanımlar içn bu elbise hem rahat hem de minimal bir tarzla karşımıza çıkıyor. Rugan topuklu ayakkabılarla oldukça naif bir görünüm kazanabilirsiniz. Yaka bölümündeki metal detay bir kolye imajını yaratıyor. 

 Serbest cumartesi günlerinde seçebileceğiniz aktif ve rahat bir elbise yine Beymen Business koleksiyonunda hanımların beğenisine sunuluyor. Yakadaki asimetrik desen detayı ve rahat kesim tarzı ile ofis hayatınızda size ekstra rahatlık kazandıracak.



 İş yerinden sonra akşam bir etkinliğe katılacaksanız bu elbise her iki ortama da uyum gösterecektir. Kırmızının feminen yapısı sayesinde ilgi odağı olabilirsiniz.








Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *