Yeni Eklenen..

18 Şubat 2014 Salı

Pull and Bear 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu Elbise Modelleri





Gençliğin önde gelen giyim markası Pull and Bear, 2014 ilkbahar - yaz koleksiyonuyla karşınızdayız. Uzun bir bekleyişten sonra, hafta başında ilkbahar yaz 2014 koleksiyonunu tanıtan Pull and Bear 50'lerden 90'lara kadar uzanan ve dönemin trendlerine yön veren tasarımları bütün kıyafetlerine taşıyor. Biz de markadiyarı.blogspot.com olarak bu koleksiyonu ve koleksiyonda yer alan elbise modellerini vakit kaybetmeden sizlerle paylaşalım istedik. Malum; ülkemiz gençlerinin bu kadar çok tercih ettiği bir markayı tanıtırken vakit kaybetmek olmazdı.


Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Pull and Bear 50'li ve 90'lı yıllar arasında bir köprü kurmuş. Fakat dönemin avrupasından çok Amerikan stilini tasarımlarına yansıtmış. Amerikan gençliğini konu edinen bu koleksiyonun fotoğraf çekimlerini ispanyol fotoğrafçı Liam Gleeson yapmış. 2014 ilkbahar yaz koleksiyonu için "sürreal bir yolculuk" betimlemesini yapan markanın, her dönemin özgür gençliğine de derinden bir saygı duruşu gösterdiğini söyleyebiliriz. Her ne kadar retro trendleri bitmiş gibi görünse de, Pull And Bear yeni koleksiyonunda yer verdiği tasarımlarla gençleri mağazalarına sürüklemeye devam edecek diyebiliriz. Gelelim koleksiyonun detaylarına..



Pull&Bear elbise modelleri, henüz birkaç tasarımdan oluşsa da gelecek günlerde yeni elbise modellerinin ekleneceğini söyleyebiliriz. Özellikle yukarıda değindiğimiz retro ilhamını bu küçük koleksiyonda görmek mümkün. Yaz mevsimini çağrıştıran çiçekli ve renkli tasarımların ağırlıklı olarak kullanıldı koleksiyonun zarif ve pastoral bir havası var. Bunun yanında günlük stilinize tarz kazandıracak özgür ve geniş kesimlerin, pull&bear 2014 elbiselerinde vücut bulduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. Hafif kumaşların kısa etekler ve kısa kollar ile buluşması yaz mevsimi için günlük tarzınıza temiz bir görünüm kazandıracak. Her ne kadar günlük giyime uygun elbise modellerinin olduğunu gözlemlesek bile, geceler içinde birkaç elbisenin tasarımlar arasında yer aldığını görüyoruz. Özellikle gece elbiselerinde rahatlık arayan hanımların Pull&Bear 2014 koleksiyonuna göz atmasında fayda var. Neyse efendim , sözü çok uzatmayalım ve sizi bu sevimli elbise modelleri ile baş başa bırakalım.. Koleksiyon genişledikçe, yeni modelleri buradan yayınlamaya devam edeceğiz.




















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *