Yeni Eklenen..

11 Mart 2014 Salı

2014 Koton İlkbahar - Yaz Abiye ve Elbise Koleksiyonu



Koton'dan 2014 Yazına Özel Abiye ve Elbise Modelleri


Ülkemiz kadınlarının beğenerek takip ettiği markalar arasında yer alan Koton, 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonu için hazırlanan abiye ve elbise koleksiyonunu sevenlerinin beğenisine sundu. Bu sezon birbirinden güzel tasarımların yer aldığı ilkbahar-yaz kreasyonunda göz alıcı günlük elbiseler ve geceler için harika abiye modelleri bulunuyor. Romantik izlerinde fazlasıyla yer aldığı koleksiyonu markadiyarı olarak mercek altına aldık.

Koton 2014 koleksiyonunda hem uzun hem de kısa elbiselerin dengeli bir şekilde dağıldığını ilk bakışta görebiliyoruz. Ayrıyeten günlük giyiminizde rahatlıkla şıklığınızı pekiştirecek tasarımlar da koleksiyonu fazlasıyla derinleştiriyor. Koton elbise modellerine detaylı baktığımızda romantik ve yumuşak çizgilerin harmanlandığını söylemek mümkün. Özgür bir görünüm sunan bu elbiseler çeşitli detaylarla süslenerek feminenliği de arttırıyor. Günlük stilin haricinde, çeşitli etkinliklerde ya da iş yerinde giyebileceğiniz tasarımlar da yine koleksiyonu canlandıran parçalar arasında. Bu sezon daha çok floral motiflere yönelen Koton, çiçek desenli elbiseler ile hanımlara daha berrak ve naif bir görünüm vadediyor. Elbette kombinlerinize hayat verecek bu tasarımlar, detaylar ile süslendiğinde kendi tarzınızı oluşturmanıza da yardımcı olacaktır.


Koton kadınına özel bir başka detay ise; koleksiyonda yer alan abiye modelleri ve maksi elbiseler üzerinde vücut bulmuş. Rahat kesimli ve dökümlü elbise modelleri, yer yer pileli etekler ile tasarlanmış. Baskı ve desen çeşitliliği konusunda da geniş bir yelpaze sunan Koton, bu elbiselerde yaratıcılığını tam anlamıyla konuşturmuş. Neredeyse her sezonun favorisi olan straplez abiye modelleri, hem feminen hem de kendinden emin Koton kadınını tam olarak yansıtıyor. 2014 ilkbahar-yaz sezonunun yeni trendi olarak nitelendirebileceğimiz taşlı yakalar ise, sadece bir tasarımda kullanılmış. Özellikle etkinlik sezonunun da yaklaştığını düşünürsek gece elbisesi ve abiye konusunda yeni tasarımlarında bu anlamda eklenmesi gerekiyor diye düşünüyoruz.

Uzun elbiselerde ise birçok markaya göre Koton daha geniş seçenekler sunuyor. Geniş baskılı ve dökümlü bu elbiseler, farklı form ve trendler ışığında tasarlanmış. Bu elbiselerin ortak özelliği ise yer yer kullanılan şifon detaylar. Hafif ve romantik bir esinti sunan uzun elbise modelleri, 2014 yılında Koton'un belki de en iddialı tasarımları olarak gösterilebilir. Sonuç olarak birçok farklı tarz ve farklı kitlelere hitap eden abiye ve elbise tasarımları Koton mağazalarında veya internet sitesinde sevenlerini bekliyor. İşte o koleksiyon.





































Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *