Yeni Eklenen..

10 Mart 2014 Pazartesi

Anne Klein 2014 Gece Elbisesi Modelleri




Bir gece etkinliğine katılırken elbise seçmenin ne denli zor olduğunu biliyoruz. Belki günler, belki de saatler öncesinden başlanan hazırlıklar özellikle elbise seçimi konusunda kadınları zorlayan durumların başında geliyor. Anne Klein 2014 koleksiyonunda gece elbisesi için ayrı bir kategori oluşturmuş. Katılacağınız bir partide, bir kokteylde ya da arkadaşlarla çıkacağınız bir gece gezmesinde; seçim yapmanızı kolaylaştıracak modelleri bir arada bulabilirsiniz.

Her kadın gece dışarı çıkarken oldukça şık görünmek ister. Şıklığınızı taçlandıracak öğelerle süsleyebileceğiniz bir gece elbisesi, katılacağınız etkinlikte dikkatleri üzerinize çekecektir. Anne Klein, 2014 elbise koleksiyonunda oldukça başarılı tasarımlar sunuyor. Genelde tek renkli elbiselerden oluşan bu koleksiyon geniş olmasa da yeterli özellikleri bünyesinde barındırıyor. Parlak, mat, kemerli, şifon gibi detaylarla süslenen elbiseler katılacağınız etkinliğin türüne göre birçok ip ucu veriyor. Koleksiyon kısa etekli tasarımlardan oluşmakta. Bu anlamda koleksiyonda yer alan tasarımların hem rahat hem de fonksiyonel olduğunu söylememiz daha doğru bir yaklaşım olacaktır.Şimdi Anne Klein 2014 gece elbisesi koleksiyonundan sizler için seçtiğimiz modelleri mercek altına alalım.




Bu elbise modelinin özellikle katılacağınız parti türündeki etkinliklerde rahatlıkla giyebileceğiniz bir tasarıma sahip olduğunu söylemeliyiz. Dans edeceğiniz bir ortamda ışıklarında vurmasıyla oldukça parıltılı bir görünüm sunacak. Tabiki bunun üzerini kaplayan pullar sayesinde gerçekleşeceğini şimdiden söylemeliyiz. :)


Kim demiş beyaz renk gecelere yakışmaz diye. Doğru tasarım ve doğru kesime sahip olan bir elbise, beyaz da olsa katılacağınız ortama uyum sağlayacaktır.  Biz Anne Klein koleksiyonunda yer alan bu elbiseyi çok beğendik. Tasarımı ile temiz ve şık bir görünüm sunarken sırtındaki çiçekli detay ile göz alıcı bir tarz yaratılmış. Geniş kesim eteği sayesinde rahatlık ve fonksiyonelliği bir arada bulacağınız bu elbiseyi, kokteyl ya da ağırkanlı etkinliklerde tercih edebilirsiniz.



Yine iki parçalı gibi görünen bu elbisede oldukça başarılı bir form yakalandığını söylemeliyiz. Kolsuz ve asimetrik görünümlü üst bölümü ve parlak etek bölümü ile harika bir uyum oluşturulmuş. Yine gece etkinliklerinde oldukça şık ve zarif görünmenizi sağlayacak bu tasarımı, Anne Klein koleksiyonunda bulabilirsiniz.














Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *