Yeni Eklenen..

4 Mart 2014 Salı

Fornarina 2014 Yazlık Elbise Modelleri




İtalya'nın ünlü markalarından biri olan Fornarina, 2014 elbise koleksiyonu ile hanımlara geniş seçenekler sunmaya devam ediyor. Genç şehir kadınının özgür görünümüne tam olarak uyan bu tasarımlar, minimalist tarzın izlerini de fazlasıyla taşıyor. Özellikle yeni sezon için tasarlanmış yazlık elbiseler, hafifletilmiş kumaşlar içerisinde stil çizgiler kazanmış. Takipçilerinin oldukça beğeneceğini düşündüğümüz bu kreasyon, günlük stilinize, trendler ışığında oldukça zarif bir görünüm kazandıracak. Gelin koleksiyona birlikte bakalım.

Girişte de değindiğimiz gibi Fornarina'nın yeni sezon kreasyonu fazlasıyla özgürlük vaadeder nitelikte. Tasarımlardaki rahat görünüm de bu dediğimizi doğruluyor. Yaz mevsimine çok yakıştırdığımız uzun ve kısa elbiseler, yaratıcı detaylar ile birleştiğinde; ortaya harika tasarımların ortaya çıktığını söylemek mümkün. Elbiselerdeki minimal ve keskin kesimler, bazı tasarımlarda yerini daha karmaşık desenlere ve asimetrik kesimlere bırakıyor. Fakat genel olarak 90'lar minimalizminin moda dünyasına geri dönüşü ile Fornarina'nın da aynı etkiden ilham aldığını gözlemleyebiliyoruz. Son iki sezondur oldukça trend olan şifon ve dantel detayların da koleksiyona derinlik kazandırdığını söylemeliyiz. Şimdi daha fazla uzatmadan Fornarina 2014 elbise modelleri arasından seçtiğimiz yazlık tasarımları sizlerle paylaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi sizler için 3 model seçtik.


 Yazımızda da değindiğimiz üzere; koleksiyonda sadeliğin yaratıcı detaylar ile harmanlandığı, oldukça trend tasarımlar var. Hafif geniş kesimli bu beyaz elbise de aynı akımdan izler taşıyor. Cepli yapısı ve bel bölgesindeki büzgülü kumaşı ile derin bir form kazanmış.



Fornarina'nın 2014 koleksiyonunda sadece günlük elbise modelleri yer almıyor. Aynı zamanda katılacağınız gece etkinlikleri için hazırlanmış, oldukça başarılı tasarımlar da mevcut. Bu kısa siyah elbise de her daim genç görünmeyi seven hanımlar için oldukça ideal. Özellikle parti etkinliklerinde giyebileceğiniz bu model lazer kesim kumaşı ile, hem keskin hem de feminen bir görünüm sağlıyor.


Günlük giyiminiz için, oldukça başarılı bulduğumuz bir tasarım da, yukarıda gördüğünüz desenli elbisede vücut bulmuş. Harika dikey deseni ile akışkan bir görünüm kazanan bu elbise, aynı ton üzerine kullanılmış şifon ile hareketli ve romantik bir görünüm kazanmış. Bel bölgesinden asimetrik olarak bağlanmış bu şifon detay yaz mevsiminin hafifliğini fazlasıyla taşıyor diyebiliriz.































Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *