Yeni Eklenen..

7 Mart 2014 Cuma

İpekyol İlkbahar - Yaz Elbise Koleksiyonu 2014




Merhaba... Ülkemiz markalarının yeni sezon koleksiyonlarını birer birer yayınladığı şu günlerde, belki de en çok beklenen koleksiyonlardan biri ile karşınızdayız. Bugün hafta başında ilkbahar-yaz koleksiyonunu tanıtan İpekyol'un 2014 elbise modellerini inceleyeceğiz. İpekyol elbise koleksiyonu, yeni sezonun trendlerini başarılı bir şekilde işleyip, trend dışı tasarımlar ile koleksiyonu şenlendirmiş. Bu alanda oldukça başarılı tasarımlarla karşımıza çıkan İpekyol, Türk kadının geleneksel çizgisi ile batının modernist öğelerini elbiseler üzerinde canlandırıyor.


İpekyol 2014 elbise koleksiyonunda yer alan tasarımlar ile, yaşınız ve tarzınız ne olursa olsun, doğru seçeneğe ulaşmanız mümkün. Sezonu zıt renklerin cazibesi ile taçlandıran İpekyol, monokrom buluşmalar ile göz dolduruyor. Zarif ve sofistike çizgilerle harmanlanan bu elbiseler, hem çalışan iş kadınına hem de özgür şehirli kadına sayısız seçenek imkanı sunuyor. Elbette içerik olarak sadece zıtlıktan bahsedemeyiz. Bahar tazeliğinin ve hafifliğinin can bulduğu tek renkli mini elbiseler, koleksiyona derinlik katıyor. Deri kemerler, deri detaylar, dantelli aplikeler ve metal öğeler ile zenginleştirilen elbise modelleri de yine koleksiyona can damarı olmuş. Günlük giyiminizde ya da gece katılımlarınızda rahatlıkla seçebileceğiniz bu tasarımları çok beğeneceğinizi umarak; İpekyol 2014 elbise koleksiyonunu beğenilerinize sunuyoruz.



Rahat görünümlü elbiselerden hoşlananlar için oldukça uygun olduğunu düşündüğümüz bu elbise minimalist bir görünüm sunuyor. Siyah rengin dayanılmaz cazibesini fazlasıyla hissettiren bu model, asimetrik kesimi sayesinde harektli bir form oluşturmuş. Omuzlarındaki metal öğeler ile taçlandırılan bu tasarım, günlük elbise sevenlere de hitap edecek cinsten.



Yazımızın başında da bahsetiğimiz gibi ilkbahar'ın hafifliğini tam olarak yansıtan bir elbise var karşımızda. Bu sezon siyah ile birlikte, beyaz renkli elbiselerin de oldukça trend olduğunu söylemeliyiz. Dantelli görünümü ile temiz ve hanım hanımcık bir izlenim yaratılmış. Mini elbise seven hanımlar için oldukça başarılı bir tasarıma sahip. 2014 yılının bahar ve yaz aylarında bu tip elbise modellerini daha da fazla göreceğimizi düşünüyoruz.


Hem ofis hayatında, hem de katılacağınız samimi etkinliklerde gönlünüzce giyebileceğiniz bir tasarım var karşımızda. İpekyol 2014 elbise koleksiyonunun ağırlıklı tarafını oluşturan monokrom tasarımlar; bu elbisede hem yaratıcı, hem de samimi bir tarz ile birleşmiş. Pileli şifon etek ile  hafif ve sofistike bir görünüm yakalanmış diyebiliriz. 

















 









Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *