Yeni Eklenen..

9 Mart 2014 Pazar

Twist Elbise Modelleri 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu




Soğuk kış günlerinin bitmesi ile birlikte gardıropların da yenilenme vakti yavaş yavaş geliyor. Kış sezonunu bitiren markalar da yeni koleksiyonlarını birer birer gün ışığına çıkarmaya başladı. Bugün Twist 2014 elbise modelleri ile kaldığımız yerden devam ediyoruz. İlkbahar - Yaz trendlerinden geri kalmayıp gardırobunuza yeni elbise modelleri eklemek istiyorsanız, Twist 2014 koleksiyonunda bir çok tasarım mevcut. Trendlerle uyumlu, onlarca elbise tasarımının yer aldığı koleksiyonda kendine uygun bir modeli bulabilirsiniz. Gelelim koleksiyonun detaylarına.

Twist, 2014 ilkbahar - yaz koleksiyonunda spor görünümlü, genç ve aktif izleri bir arada bulabiliyoruz. Tasarımlara can veren hafif ve hareketli görünümler günlük stilinize renk katıp, cıvıl cıvıl bir esinti yaratacak. Genel olarak günlük ve spor tasarımların yer aldığı koleksiyonda; hem uzun hem de kısa elbise modellerini bir arada görmek mümkün. Özellikle yaz mevsiminin hafifletici etkisini pekiştiren desenler ve kısalan etek boyları ile eğlenceli bir görünüm kazanabilirsiniz. Bunun haricinde Twist 2014 elbise modelleri koleksiyonunda yer alan bir çok detay ile, katılacağınız etkinliklerde şık bir görüntü sergileyebileceksiniz. Kısacası hemen her tarzı ve trendi bu tasarımlar arasında rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz. Şimdi biraz daha derine inip, koleksiyonda yer alan elbiseleri daha yakından inceleyelim.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi; hemen her hanımın beğenilerine hitap edecek bir elbise, markanın ilkbahar yaz koleksiyonunda yer buluyor. Yoğunlukla kullanılan şifonlar koleksiyonda ağırlıklı olarak gözümüze çarpıyor. Son iki sezonun özeti olarak niteleyebileceğimiz şifon elbiseler, bir süre daha vitrinlerdeki yerini koruyacak gibi. Günlük giyiminiz için hazırlanmış çiçekli tasarımlar da yine Twist koleksiyonunda derinleştirici detaylar ile karşımıza çıkıyor. Bunun haricinde asimetrik kesimler, salaş tasarımlar ile birleştiğinde; hem uzun hem de kısa elbiselere özgür ve hareketli bir trend kazandırmış. Sezonun günlük maksi elbiseleri de yine Twist koleksiyonunda görülmeye değer modeller arasında yer alıyor. Neyse efendim fazla uzatmadan sizleri markanın bu yepyeni koleksiyonu ile baş başa bırakıyoruz.











































Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *