Yeni Eklenen..

15 Aralık 2013 Pazar

Forever New (Şehrin Büyüsü Koleksiyonu)





Genç, eğlenceli, stil ve şık kelimelerini yanyana getirdiğimizde Forever New akla gelen markalardan biri. Özellikle genç hanımlar ve kendini genç hissedenler için birbirinden güzel tasarımlara sahip olan bu marka, sonbahar-kış koleksiyonuyla da sevenlerinin gönlündeki yerini taçlandıracak diyebiliriz.

Forever New'in bu denli sevilmesinin nedeni tarzının kendini her zaman belli etmesi. Asi ruh öğelerinden çok sevimli ve aktif kadın imajına daha yakın olduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır. Stil çizgilerin dinamik görünümle birleştiği modeller Forever New'in sonbahar-kış koleksiyonunda gözümüze çarpıyor. Sonbaharın ve kışın hüzünlü dokusunun altında yatan aktif şehir kadını stili, Şehrin Büyüsü koleksiyonunda kadınlara eşsiz parçalar sunuyor. Aslında bu koleksiyon öyle çok geniş bir yelpazeye sahip değil. Zaten markanın internet sitesinde de "Butik" başlığı altında yer alıyor olması, koleksiyonun yalnızca özel parçalardan oluştuğunu gösteriyor. Genel hatlarıyla şehrin büyüsü modellerine baktığımızda, oldukça samimi ve fonksiyonel parçalar gördüğümüzü söyleyebiliriz.Elbise, çanta, palto, bluz gibi ürünlerden oluşan şehrin büyüsü kreasyonları birlikte düşünüldüğünde oldukça başarılı kombinler yapmanızı da sağlayacak. Gelin bu kategorinin liste başı modellerine birlikte bakalım.

Kadife için bu yılın trendlerinden dersek yanılmış olmayız. Forever New Markalı Bu kadife elbise de 2014 yılının kış aylarında gardırobunuzun en önemli parçalarından olacak. Zarif görünümü ve dökümlü etek kısmı ile samimi arkadaş ortamlarında rahatlıkla giyebileceğiniz bu elbiseyi, takılarınız ve şalınızla da kombinleyebilirsiniz. 

Günlük giyiminizde elinizden düşürmeyi hiç ama hiç istemeyeceğiniz bu çanta, siyah ve lacivert tonunun harika uyumunda vücut bulmuş. Aktif görünümlü kombinlerinizin vazgeçilmez bir parçası olabileceği gibi, doğru kullanıldığında gündelik stilinize de tam uyum sağlayacaktır.

Kış günlerinin soğuğundan sizi koruyacak aynı zamanda samimi görüntünüzü pekiştirecek mavi bir palto var karşımızda. Belden dar kesimi ve yandan kapanan fermuarı sayesinde, kışlık bir trenchcoat görüntüsünü andıran bu paltonun içinde kendinizi özel hissedeceğinize eminiz.

Evet bizim favori üçlümüzü artık biliyorsunuz. Şimdi de şehrin büyüsüne kapılıp diğer modellere göz atmak için aşağıdaki özel seçkiye bakmanızı tavsiye ediyoruz.




















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *