Yeni Eklenen..

17 Şubat 2014 Pazartesi

Tommy Hilfiger Elbise Modelleri 2014




Kış mevsiminin neredeyse bitmiş olması, ilk bahar ve yaz modasının da müjdecisi oluyor. Bu sezon birçok markanın koleksiyonlarından seçmiş olduğumuz elbise modelleri oldukça farklı trendleri de beraberinde getiriyor. Tommy Hilfiger ise hepimizin bildiği gibi, kendi tarzını koruyan ve çok fazla trendlere bağlı kalmayan ürünler ile 2014'ün kapılarını aralıyor. Birbirinden farklı tasarımlarla yazlık elbise ihtiyaçlarınız için geniş mi geniş bir elbise koleksiyonu sunmuş Tommy Hilfiger. Özellikle kendi çizgisini koruyarak hazırlamış olduğu elbise koleksiyonundan yaptığımız seçimleri markadiyari.blogspot.com takipçileri ile paylaşıyoruz.


Koleksiyonun en kayda değer özelliği; sıcak yaz günlerini anımsatan günlük elbise modellerinin çokluğu oldu. Özellikle klasik çizgili Hilfiger tarzının, elbiseler üzerinde sıkça kullanıldığını bir kez daha görüyoruz. Yatay veya dikey çizgili olarak tasarlanmış bu modeller, yaz mevsiminin hafifletici etkisini gösterecek kumaşlarla bütünleştiğinde ortaya sade ve temiz bir görünüm çıkıyor. Yine birçok markanın bu sezon da kullanmaktan vazgeçmediği hafif şifon modeller, hem elbise eteklerinde hem de yer yer farklı detaylarda kendini gösteriyor. Yaz mevsimi deyince aklımıza ilk gelen çiçekli ve floral havanın yaratıldığı rengarenk elbiselerdir. Tommy Hilfiger bu anlamda da renkli ve çiçekli desenlerle hafif ve aktif bir koleksiyon sunuyor. Bunlara ek olarak; yine birçok marka da karşımıza çıkan sade ve minimalist tasarımlar Hilfiger 2014 koleksiyonunda da yerini almış.  Günlük giyiminizde spor ya da casual bir tarzı benimsiyorsanız Tommy Hilfiger 2014 elbise modelleri arasından, mutlaka birkaç modeli beğeneceğinizi söyleyebiliriz.


 Evet efendim yaz mevsimi için hazırlanan bu güzel elbiselerden yine 3 adet seçim yaptık. Beğeneceğinizi umarak başlıyoruz.




Hafif ve samimi bir elbise tasarımı ile başlayalım istedik. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, Tommy Hilfiger tarzına en uygun gördüğümüz elbiselerden biri bu yatay çizgili model oldu. Kollarda ve sırt bölgesindeki çizgiler kalın iken, elbisenin ön yüzünü daha ince çizgilerin oluşturduğunu söylemeliyiz. Bu da dümdüz bir elbiseden ziyade daha hareketli bir form sunuyor. Hafif kumaşı ve belindeki ince kemer detayı ile temiz ve aktif görünümü pekiştirecek bir elbise olduğunu söyleyebiliriz. Platform topuklu bir ayakkabı ya da hoş bir sandalet ile şıklığınızı pekiştirebilirsiniz.


Yine yatay çizgili bir model ile devam etmek istiyoruz. Özellikle giyiminizde bir kombin yaratmak istiyorsanız bu belden kemerli gömlek elbise sizin için ideal. Altına giyeceğiniz kısa bir şort ve beğendiğiniz bir body ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Elbisenin, şifon kumaşı ve belindeki kemer ile naif bir yaz çizgisinin dışa vurumu olduğunu söyleyebiliriz.




 Kısa elbise modellerinden hoşlanan hanımlar için bu elbisenin diğer modellerden ayrıldığını söyleyebiliriz. Özgün tarzı, göz alıcı kombinler oluşturmak için birebir. Günlük giyiminizde de fark yaratabileceğiniz bu tasarım hem sadeliği hemde çeşitli detayları ile göz dolduruyor. Özellikle deri kolları yaka ve etek bitimindeki lacivert şeritleri oldukça dikkat çekici. Ön yüzeyindeki gri delikli kumaş, elbisenin arka tarafında kullanılmamış. Bu da daha rahat hareket olanağı sağlıyor. Doğru ayakkabı tercihiyle yaz mevsiminiz hafifliğini üzerinizde taşıyabilirsiniz.
























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *