Yeni Eklenen..

14 Aralık 2013 Cumartesi

Defacto En Sevilen 10'unu Açıkladı




Yeni yıla girerken birçok markanın özel koleksiyonlar hazırladığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Defacto da 2013 yılına veda ederken en sevilen 10 modelini kendi blogunda duyurdu. Yeni yılın hit parçaları adı altında hazırlanan listede hem erkek hem de kadınlar için en trend modeller yer alıyor. Elbise , kazak, tayt ve botlardan oluşan bu liste birlikte düşünüldüğünde, oldukça şık kombinler oluşturmanızı da sağlayacak gibi.

Yeni yılda alternatif seçenekler arayanlar için Defacto'nun önerilerine de bir göz atalım istedik. Aşağıda top 10 listesinin detaylarını görebilirsiniz.



Yeni yıla kırmızısız girmek istemeyenler için oldukça şık ve bir o kadar da rahat bir elbise var karşımızda. Dökümlü şal yakası ve uzun kollarıyla sizi yeni yılın soğuk havasından koruyacağı gibi sevimli bir zerafeti de kazanmanızı sağlayacak. İster ev ortamında misafirlerinizi ağırlarken, ister dışarıda geçireceğiniz samimi bir yılbaşı akşamında rahatlıkla giyebileceğiniz bir model.

Beyazdan pembeye doğru hareketlenen bu kazak, yine yeni yıla samimi bir görünümle girmek isteyenler için oldukça güzel. Sizin için rahat ve sıcacık bir akşamdan bahsediyorsak, bu kazağı es geçmemenizi öneriyoruz. Elbette seçiminiz bir yılbaşı partisinden yana ise kazak yerine elbise tercihinde bulnmanız daha doğru olacaktır.

Hiç şüphesiz 2012 yılından bu yana hanımların bir türlü vazgeçemediği geyikli taytlar bu yılbaşında da en sevilenler arasında olacağa benziyor. Bu trend daha ne kadar sürer bilmiyoruz ama sıcak ortamınızda hem rahat hareket etmek hem de sevimli görünmek istiyorsanız bu geyikli tayt tam size göre.

Yeniden kırmızıya dönecek olursak bu düz ve stil duran kazağı da denemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Kıyafetim değil, güzelliğim ön planda olsun derseniz, oldukça zarif görünen bu kazağı da seçebilirsiniz.


Şimdi de yılbaşı akşamınıza biraz asi ruh serpiştirelim. Yukarıdaki sevimli ve sıcak kıyafetlerden ziyade daha asi bir saçim yapacaksanız kombininizi bu botlarla taçlandırabilirsiniz. Hem ayaklarınız soğuktan korunacak hem de rock n roll kuşağına geri gideceksiniz. Metallerle süslenmiş bu bot stilinizi tamamlayacak.

Defacto'nun en iyi 10 unu görmek için tıklayın.



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *