Yeni Eklenen..

26 Şubat 2014 Çarşamba

Burberry 2014 Yazlık Ayakkabı Modelleri





Burberry, lüks ve ikonik bir tarza sahip olmasının yanı sıra; aynı zamanda trendlere de yön veren bir marka. Bu sezon sitemizde de sıkça yer verdiğimiz Burberry'nin, 2014 ayakkabı modellerini de paylaşmak istedik. Koleksiyon genel görünüm itibarı ile hanımların beğenisini toplayabilecek özellikler taşıyor. Hem günlük hem de özel abiye elbiselerinizle giyebileceğiniz birçok ayakkabı modeli markanın 2014 koleksiyonunda hem farklı hem de trend özelliklerle karşımıza çıkıyor.  Gelin koleksiyonu birlikte inceleyelim.


Burberry 2014 ayakkabı modelleri hem günlük yaşamın izlerini zarif bir görünüm ile kombine ediyor. Hem de hanımlar için yaratılmış şehir yaşantısının avangart görünümüne inceden bir selam veriyor. Genel olarak özel etkinliklerde giyebileceğinizi abiye ayakkabı tasarımları ve bunların yanında yaza özel sandaletler markanın yeni sezon ayakkabı koleksiyonunda fazlasıyla yer almış. Bizim gözümüze çarpan önemli bir detay ise topuklu sandaletler oldu. Parmak uçlarından ayak bileğine uzanan şeritler ile hazırlanmış tasarımlar, abiye ayakkabı trendine yeni bir soluk getirecek şıklığı taşıyor. Fakat markanın ayakkabı koleksiyonu elbette bu modeller ile sınırlı değil.

Özellikle yaz mevsiminin çiçekli detaylarını markanın ayakkabı koleksiyonunda da görmek mümkün. Yüksek topuklu sandaletler, platform topuklu ayakkabılar, stilettolar ve bu sezonun yeni trendi terlikler Burberry'nin koleksiyonunu süsleyen diğer ayrıntılar. Espadril ayakkabılara da 2014 yılında belirgin bir ağırlık veren marka, hem yaz mevsiminin günlük tarzını hem de gece giyiminin elegant duruşunu çok başarılı bir görünüm ile sağlıyor. Şimdi Burberry 2014 ayakkabı koleksiyonundan sizler için seçtiğimiz modellere bir göz atalım.


























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *