Yeni Eklenen..

5 Aralık 2013 Perşembe

Tory Burch 2014 Elbise Modelleri



Uzun zamandır ülkemize gelmesini beklediğimiz markalardan biri de hiç şüphesiz Tory Burch. Tory Burch 28 Kasım tarihinde ilk butik mağazasını Zorlu Center da açtı. Bu açılışla birlikte artık Tory Burch markasına sahip olmak için yurt dışına gitmeye gerek kalmayacak. Markanın tasarımcısı ve sahibi olan Tory Burch bu açılışta bizzat bulundu. Artık Türkiye pazarına da giriş yapmış bir markanın 2014 koleksiyonuna kısaca bir göz atmazsak olmazdı.

Markanın 2014 yılı elbise modellerine baktığımızda genel olarak elegan tarzın kışlık modellerle harmanlandığı bir koleksiyon görüyoruz. Elbette bu koleksiyon içerik olarak, bir çok tarza hitap eden parçalar da içermekte. Özellikle abiye elbiseler ve ön tarafı simetrik desenlere sahip elbise modelleri de gözlerden kaçmayan tasarımlar arasında. Renk skalasında siyah trendine aldırış etmeden geniş bir yelpaze sunan Tory Burch, adeta her tarzın kadınına hitap etmeyi hedefliyor gibi. Koleksiyon içerisindeki genç kreasyonlar genellikle slim ve vücudu saran türde elbiselerden oluşuyor. Bunun haricinde dökümlü uzun elbiseler ve balolarda korkusuzca giyilebilecek tarzlar da gözlerden kaçmıyor.

Fiyat aralığına baktığımızda her kesime hitap etmeyeceğini söyleyebilirim. Özellikle daha çok orta lüks sınıfına girebilecek bir fiyat aralığı var. Yine de bu elbiselerden bir ya da birkaç tane edinmek isterseniz Tory Burch in Zorlu Center'deki mağazasına uğramanızı özellikle tavsiye ediyoruz. Aşağıda markaya ait 2014 elbise modelleri kataloğundan bazı parçaları beğenilerinize sunuyorum. Kataloğun tamamını görmek için fotoğrafların altındaki linke tıklayabilirsiniz.












TORY BURCH 2014 ELBİSE MODELLERİ



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *