Yeni Eklenen..

12 Mart 2014 Çarşamba

Forever New 2014 Abiye ve Elbise Modelleri





2014 yılına ait güncel koleksiyonlar birer birer gelmeye başlarken, kadınların çok sevdiği markalardan biri olan Forever New'de geç kalmadı. 2014 ilkbahar yaz koleksiyonu için hazırlanana abiye ve elbise modelleri yine hanımların ilgi odağı olacak gibi. Forever New yeni sezon için 3 ayrı kategori oluşturmuş ve biz de bu kategoriler içerisindeki görünümleri marka diyarı ziyaretçileri ile paylaşalım istedik.

Forever New 2014 abiye ve elbise tasarımları birçok tarz ve trende tam uyumlu modeller içeriyor. Özgür şehir kadınına, aktif ve sportif giyinmeyi sevenlere, naif görünüm isteyenlere veya tarzlara bağlı kalmadan stil giyinmek isteyenlere bol çeşitli bir koleksiyon sunuyor. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi koleksiyon: Moonlight Sonata, Capri ve Bold&Beautiful adında 3 ayrı kategoriye ayrılmış. Tamamen birbirinden bağımsız gibi görünen bu üç koleksiyon aslında trendler ışığında ince bir çizgi ile birbirine bağlı. Moonlight Sonata koleksiyonu ilkbahar tazeliğini ve romantik esintilerini yansıtan elbise modelleri ile karşımıza çıkarken, Capri koleksiyonunda çiçek desenlerinin feminen silüetler ile birleştiğini görüyoruz. Bold&Beautiful koleksiyonu ise monokrom renklerin birleştiği estetik ve zarif abiye tarzında elbiseler ile kendini gösteriyor. Ziyaretçilerimiz için bu üç koleksiyonun kataloğundan birer model seçtik. Şimdi o modellere bir göz atalım.



Moonlight Sonata koleksiyonundan seçtiğimiz bu elbise adeta baharı müjdeler nitelikte. Balon eteği geçmişin izlerini kovalarken straplez üst bölümü ise feminenliği arttırıyor. Yaz mevsiminde rahatlıkla giyebileceğiniz bu elbise harika kombinler yaratmanızı sağlayacak.



Forever New 2014 koleksiyonunda yer alan bir diğer elbisede Capri kategorisinden geliyor. Bu elbise üzerindeki renk cümbüşü ile hem görsel hem de trend anlamında oldukça başarılı bir görünüm vadediyor. Yaz partilerinde, sahilde ya da günlük yaşamınızda giyebileceğiniz bu elbise belindeki metal kemer ile görünümünüze birazcık da zarafet ekleyecek. Kısa elbise modellerinden hoşlanan hanımlar için oldukça ideal bir elbise olduğunu söyleyebiliriz.

Bold&Beautiful kategorisinde bulunan bu elbise de gördüğünüz üzere keskin çizgilere sahip. Omuzlarındaki siyah dantel detayı ile monokrom bir görünüm yakalanmış. Kısa pilili etek ile feminen görünüm arttırılmış. Gece katılımlarınızda ya da özel günlerinizde giyebileceğiniz oldukça sevimli bir elbise modeli olmuş. Biz sözümüzü tamamladık. Şimdi sizleri bu 3 koleksiyonun yer aldığı katalog fotoğrafları ile baş başa bırakıyoruz. Daha fazlası için markanın internet sitesini mutlaka ziyaret edin.
















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *