Yeni Eklenen..

18 Mart 2014 Salı

Gant Abiye ve Elbise Modelleri 2014




Yeni sezona harika bir giriş yapan Gant, 2014 Abiye ve elbise koleksiyonu ile göz dolduruyor. Şıklığın ve spor görünümün üst sıra markaları arasında yer alan Gant, hazırladığı birbirinden güzel tasarımlar ile fark yaratacak tasarımları yeni sezon koleksiyonuna eklemiş gibi. Gant, 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonundaki elbise ve abiye modelleri ile belirgin bir tarza hitap etmeyip; şık ve fonksiyonel parçalar yaratmış.


İlkbahar mevsiminin canlı etkileri ile bezenen Gant 2014 elbise modelleri, günlük ve spor görünümün anahtarı niteliğinde. Özellikle rahat kesimli kumaşlar ile hem şıklık hem de fonksiyonellik bir arada tutulmuş. Yaz mevsimi için ise göz alıcı detaylarla süslenmiş elbiseler,  günlük stilinize trend katacak tasarımlar ile karşımıza çıkıyor. Kısa ya da uzun modeller arasından seçebileceğiniz bu parçalar katılacağınız her ortamda belirgin bir etki bırakacak. Bunun yanında, çalışan kadınlara özel daha formal görünümlü elbise modelleri de koleksiyonu süsleyen bir diğer unsur. Gece katılımlarınız için seçebileceğiniz uzun abiye modelleri ile koleksiyonu daha da zenginleştiren Gant, hanımları bu yıl oldukça etkileyeceğe benziyor.

Koleksiyonun detayında ise sezon trendleri ile tam uyumlu detaylar göze çarpıyor. Minimal tasarımların vücut bulduğu elbise modellerinin yanında, tam zıtlık içeren asimetrik kesimli ve büyük desenli elbiseler bulunmakta. Lazer kesim detaylar ile süslenmiş parçalar, aktif görünümünüz için bir anahtar niteliğinde. Bunların haricinde çiçekli aplikeler, şifonlu abiyeler, drapeli modeller, saten tasarımlar da Gant 2014 abiye ve elbise koleksiyonuna fazlasıyla yakışmış diyebiliriz. Şimdi koleksiyonun bu güzel parçaları ile sizleri baş başa bırakıyoruz.













































Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *