Yeni Eklenen..

15 Aralık 2013 Pazar

Codentry 2014 Elbise Modelleri





Genç ve dinamik görünmek isteyen hanımların uğrak markası Codentry, 2014 elbise modelleri ile yine vitrinleri süslüyor. adL bünyesinde hizmet veren ve daha ulaşılabilir fiyatlar sunan Codentry, kadın giyimi konusunda 3. yılını tamamlamak üzere. Yerli bir marka olması ve oldukça stil ve şık ürünler üreten Codentry'nin Sonbahar kış koleksiyonu da oldukça ilgi çekici. Markanın sonbahar kış kreasyonunda yer alan şifon gömlekler, bol paça pantolonlar, deri detaylardan oluşan giysiler vitrinlerde yerini almış durumda. Sezonun bütün trend havasını yakalamış görünen Condentry'nin elbise modelleri de yine bizce dikkat çekici tasarımlardan oluşuyor.

Günlük kullanılabilecek elbiselerin yanı sıra, katılacağımız etkinliklere göre ve mevsimsel olarak fonksiyonel elbiselerde bu senenin koleksiyonları arasında yerini almış görünüyor. Kadife elbiseler, parti elbiseleri, uzun elbiseler, kısa elbise modellerinin tamamına Codentry'nin 2014 elbise modelleri kataloğunda ulaşabilirsiniz. Gelin birlikte Codentry 2014 elbise modellerinin birkaçına göz atalım.
İşte karşınızda eğlenceli bir akşamı tamamlayacak cesur bir elbise. Kadife ve parlak kumaştan yapılan bu elbisenin hem fonksiyonel hem de oldukça şık olduğunu düşünüyoruz. Açık omuzları sayesinde aksesuarlarımızın geri planda kalmasını önleyecek, katılacağımız bir etkinlikte zerafet öncüsü olabileceğiz. Elbette bu elbise modelinin kazandırdığı dişiliği de unutmamak gerek. 

Stil, zarif hatta tabiri caizse hanım hanımcık tanımlamasını yapabileceğimiz bu elbiseyi daha gösterişsiz ve samimi ortamlarda tercih edebilirsiniz. Üzerindeki desenler ve kollarındaki fırfırlı detaylar ile daha sıcak bir ortamda samimiyetinize samimiyet ekleyebilirsiniz.

Şehrin stil ve zerafet dolu kadınına yeni bir dokunuş kazandıracak bu elbiseyi işe giderken ya da güzel bir cuma akşamında yemekli bir sohbette giyinebilirsiniz. Önden fermuarlı olan bu elbisenin, omuzlardaki detaylarla taçlandırılmış olması onu sadelikten çıkarıp stil bir çizgiye sokmuş. Genç ve orta yaş profesyonel kadınlarının korkusuzca giyebileceği bir elbise.

Sizler için üç elbiseyi kısaca inceledik. Dilerseniz Codentry'den seçtiğimiz diğer modelleri inceleyebilirsiniz.











Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *