Yeni Eklenen..

14 Aralık 2013 Cumartesi

İpekyol 2014 Elbise Modelleri



2014 yılına artık çok az bir süre kaldı. Yeni sezonda yepyeni elbiselerden oluşan kreasyonlar da vitrinlerdeki yerlerini almaya başladı. İpekyol 2014 elbise modelleri içerisinde hanımların oldukça hoşuna gidebilecek modellerin olduğunu söyleyebiliriz.

Hemen her tarzın kadınına hitap eden elbise modelleri, İpekyol kataloğunda çeşitlenmiş. Spor giyinmekten hoşlanan kadınlar için renkli elbiseler, profesyonel çalışma hayatında kullanabileceğiniz klasik elbiseler, balo ve parti elbiseleri İpekyol'un 2014 elbise kreasyonundan ipuçları veriyor. Şimdi biraz daha derine inelim ve bu elbise modelleri içerisindeki dağılıma kısaca göz atalım.

Geçen sene olduğu gibi bu sene de elbiseler üzerindeki dantel detayları devam etmekte. Bu da birçok markanın kreasyonunda, birkaç modelde göze çarpıyor. Ayrıca siyah ve tek tonlu elbiselerin de önümüzdeki yıl içerisinde oldukça popüler olacağını söylemeden geçemeyeceğiz. Kısa kollu ve kolsuz modellerin yanı sıra bu yıl uzun kollu ve zarif detaylı elbiseler de göz önüne çıkıyor. Kreasyonun yaş aralığı oldukça geniş. Hem genç hem dinamik görünümlü modellerin yanı sıra dah olgun ve avangart modellerde İpekyol 2014 elbise modelleri içerindeki yerini alıyor. Şimdi aşağıdaki fotoğraflara bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Kataloğun devamı için resimlerin en altındaki linke tıklayabilirsiniz.










İpekyol 2014 Elbise Modelleri İçin Tıklayın



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *