Yeni Eklenen..

5 Aralık 2013 Perşembe

Mango Elbise Modelleri



Her sezon bir öncekine göre farklılıklar gösteren moda sektöründe, markaların trendlere hakim olmaları ve değişen toplum beğenilerini de takip etmeleri gerekiyor. Modaya yön veren ve modayı takip eden markalar her sezon yeni trendlerle vitrinlerdeki yerini alıyor.

Mango ülkemizde modayı sıkı takip eden ve neredeyse her kadının gardırobunda yer alan bir marka. 2014 yılında da oldukça şık elbise modelleri ile geniş bir katalog hazırlamış Mango. Genellikle siyah rengin hakim olduğu elbise modelleri, dar kesim, kısa ve ekose modasına da uyumlu görünüyor. Koleksiyonun göze çarpan parçaları arasında parlak elbise modelleri ve abiye elbiseler vücudu saran hatlarla karşımıza çıkarken, daha dökümlü ve grunge modasına da uyumlu modeller de çok fazla. Model ve stil skalası oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan Mango, elbise modellerinde genç ve dinamik bir stil çizgisi yakalamış. Bunun yanında kış aylarına uyum gösterecek ve günlük bir görünüm kazandıracak ekoseli elbiseler de kataloğun güzel parçalarından. Böylesine farklı alternatifin bir arada olduğu  bu koleksiyondan alışveriş yapmak için bayağı zorlanabilirsiniz.

Gelelim koleksiyonun çalışan şehir kadınına yönelik parçalarına. Elbette Mango bu konuda da uzman bir çalışmayla harika elbise modelleri yaratmış. Gece katılımları için çok şık abiye elbiseler ve ofislerinizdeki şıklık yarışında sizi bir adım öne çıkaracak elbiseler harika kombinler yaratabileceğiniz tarzlarda karşımıza çıkıyor. Aşağıda Mango'nun 2014 elbise modellerine ulaşabilirsiniz. Kataloğun devamı için fotoğrafların altındaki linke tıklamanız yeterli.














MANGO 2014 ELBİSE MODELLERİ İÇİN TIKLAYIN




Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *