Yeni Eklenen..

13 Aralık 2013 Cuma

Parti Elbiseleri ve Partilerde Şık Görünme Klavuzu



Özel bir davet ya da parti için dışarı çıkarken, elbise seçimine dikkat etmek oldukça önemlidir. Hemen her kadın, özel bir gece için dışarı çıktığında seçeceği elbise konusunda oldukça zorlanır. Aslında konu farklı görünmek ve şık olmak olduğunda, bu kararsızlık içinde doğru elbiseyi seçmek de oldukça zorlaşır. Seçeceğimiz elbise modelinin hem katıldığımız etkinliğin türüne hem de mevsimine bağlı olduğunu düşünürsek, birkaç küçük püf noktayı bilmek sonuca daha kolay ulaşmamızı sağlayacaktır. İşte sizler için derlediğimiz bir kaç öneri.

DJ Parti: Bu tip partilerde giyinmenin püf noktası karakterimizle eş değer aslında. Genellikle kısa elbise modelleri ile daha rahat dans edebileceğinizi düşünürsek, seçiminizi bu yönde yapmanız daha doğru olacaktır. DJ partilerinin çoğunda beyaz renk ön planda olduğu için beyaz elbise modellerinden birini de tercih edebilirsiniz. Tabi ki ışıltılı ve pullu elbiselerle ışıklı dans pistinde elbiseniz kendini gösterecek ve dans pistinin yıldızı olabileceksiniz.



Kokteyl: Kokteyller çoğu zaman balolarla karıştırılmaktadır. Genellikle iş çevresinin katılımıyla oluşturulan bir panel sonrası etkinliğine kokteyl diyebiliriz. Normal günlük iş kıyafetinizle katılabileceğiniz gibi, Fazla gösterişli olmayan düz renkli bir elbiseyle de katılabilirsiniz. Hafif içkilerin ve hafif müziğin de olacağı kokteyller genellikle iş ortamındaki tanışma ve kaynaşma ortamını yaratacağından, ışıltılı elbiseler göze batmanıza neden olacaktır.



Balo: İster mezuniyet balosu, ister bir başka özel günün balosu olsun seçeceğiniz elbise oldukça önemlidir. Balo elbiseleri gösterişli olabileceği gibi eğlenceli elbiselerden de oluşabilir. Genelde bir konsept üzerine düzenlenen balolarda, etkinliğin türüne göre bir elbise seçmek bizce en mantıklısı. Ciddi ve özel bir akşamın balosuna katılıyorsanız ve protokol insanların da bulunacağı bir etkinlikse uzun elbiseler seçilebilir. Elbisenizde fiziğinize uygun dekolteler vermekten çekinmeyiniz.Çünkü bu sizi gösterişli kılacaktır. Bir diğer unsur da partnerinizle uyumlu olmanız. Eğer bir baloya partner ile katılıyorsanız elbiselerinizdeki bazı detayların partnerinizle uyum göstermesi de bizce önemlidir.



Hafta sonu Etkinliği: Genellikle bu kategorideki etkinlikler hafta sonunda arkadaşlar ve dostlar ile dışarı çıkıp bir şeyler içme üzerine kuruludur. Bu tip etkinliklerde daha rahat ve samimi kıyafetler seçmeniz sizin yararınıza olacaktır. Elbisenizdeki gösterişli detaylar dikkatin muhabbetten çok üzerinize kaymasını sağlayacaktır. Bir süre sonra ortamda farklı bir hava oluşabilir bizden söylemesi .:)





Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *