Yeni Eklenen..

18 Aralık 2013 Çarşamba

Pull&Bear 2014 Gece Elbiseleri





Genç kadın ve erkekerin uğrak mağazası pull&bear 2014 yılı için hazırladığı birbirinden güzel modellerle dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle kreasyonların kadın bölümüne baktığımızda bu sezon oldukça stil ürünleri görüyoruz. Katalog içerisinde yer alan elbise modelleri de oldukça etkileyici görünüyor.

Pull&Bear elbise modelleri içerisin de bu yıl birbirnden güzel parçalar mevcut. Biz bu modeller arasından, gece elbiseleri bölümüne bakalım istedik. Gece elbiseleri genel olarak siyah elbiseler ve mini elbiselerden oluşmakta. Çekiciliğin ve eğlenceli görünümün yanında oldukça stil çizgiler, elbise modellerine yansımış. Transparan detaylı elbiseler, mini elbiseler ve devamında 2 sezondur vitrinleri süsleyen dantelli elbiseler de gece kreasyonunda yer alıyor. 2014 elbise modelleri arasından seçim yapmakta zorlanan hanımların bir göz gezdirmesinin elzem olduğunu düşünüyoruz. Şimdi favorimiz olan 3 modeli sizler için inceleyelim istedik.





Gördüğünüz bu dantelli yeşil gece elbisesinin üzerine seksapalite yapışmış gibi. Geniş yakalı ve dantel detaylı bu elbisenin hem hafif hem de zarif olmasının yanında şahane bir kesiminin olduğunu da söylemeliyiz. Gece dışarı çıkıp arkadaşlarınızla birşeyler içeceğiniz ve hafifçe dans edeceğiniz bir etkinlikte gönül rahatlığıyla taşıyabileceğiniz bir elbise.

 Yine olduça çekici bir elbise daha Pull&Bear mağazalarında sizleri bekliyor. Kollardan transparan ve puantiye detaylı bu elbisenin iki parçalı zarif görünümünün arkasında muteşem bir dişilik var doğrusu. Elbisenin sırtının oldukça iddialı bir dekolteye sahip olduğunu da söylemeden edemeyeceğiz.





Gece Elbisesi ya da Parti Elbisesi dediğimizde aklımıza ilk gelen parıltılı elbiseler. İşte yukarıdaki elbise de bu detayı çok iyi yansıtmışa benziyor. Pullu ön yüzeyi ışıltılı bir görünüme sahip. Hafif geniş bırakılmış bel kesimi sayesinde, dans pistinde rahatça hareket edebileceksiniz.

Evet Pull&Bear'ın 2014 gece elbiseleri içinden seçtiğimiz 3 modeli gördünüz. Şimdi de bu koleksiyon içindeki diğer modellere aşağıda göz atabilirsiniz. 


















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *