Yeni Eklenen..

3 Mart 2014 Pazartesi

Dolce Gabbana 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu




Modaya ve trendlere yön veren, tasarımlarıyla adından hep söz ettirmeyi başaran ve çizgileri her daim stil duran Dolce&Gabbana, 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla moda dünyasını büyülemeye devam ediyor. İlkbahar coşkusunu ve yaz mevsiminin dayanılmaz hafifliğini Dolce&Gabbana ilkbahar yaz koleksiyonunda fazlasıyla hissedebiliyoruz.


Geçen yılın tanıtım kampanyasında sicilyanın izlerini taşıyan bir koleksiyon vardı. Dolce&Gabbana bu yıl da ilhamını sicilyanın tüccarlarından ve geçmişe dayanan marketlerinden alıyor. Ekmek satıcısı, balıkçı ve pazarcı motiflerini ilkbahar-yaz reklam kampanyasında tanıttı. Tanıtım yüzü olarak Eva Herzigova'yı seçen D&G reklam çekimlerini Domenico Dolce yapmış. Gelelim bu 2014 koleksiyonunun detaylarına..

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi koleksiyonun çekimleri Sicilya, Antik Yunan ve badem çiçekleriyle örtülü alanlarda yapılmış. Genel olarak bu size rengarenk bir fikir sunacaktır, ki bizce tam isabet olduğunu söylemeliyiz. Bu sezon minimal, yuvarlak ve keskin öğeleri bir arada görüyoruz. Sade elbiselerde yaratılmış dantelli detaylar 2014 elbise modelleri hakkında bize çeşitli fikirler veriyor. Şehrin içinden alınan ilham yine şehirli elbiselerin ortaya çıkmasını sağlamış. Hem yumuşak hem de keskin lazer kesim elbise modelleri ile belirlenen tarz, oldukça güncel ve görülmeye değer izler yaratmış.

Koleksiyon için şehirli ve samimi tanımlarını çokça yaptık. Peki geceler için neler söyleyebiliriz ona bakalım. Öncelikle belirtmeliyiz ki partiler ve özel günlerde kullanılabilecek harika abiye modelleri, koleksiyon içerisinde yer alıyor. Düz ve daha modern kesimli abiye modelleri , 2014 koleksiyonunda hanımlar için baştan çıkarıcı öğeler içeriyor. Dantel işlemeli abiyeler bize biraz zayıf gelmiş olsa da eminiz ki bu modelleri de baştan çıkarıcı bulacak hanımlar olacaktır.

Efendim peki yaz için nelerimiz var ona bir bakalım. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi badem çiçeklerinden alınan ilham elbiseler üzerinde şahane bir etki bırakmış. Tabi sadece elbiseler değil etek ve ceketlerde de aynı samimi yaz havasını görebiliyoruz. Saten kumaş üzerine işlenmiş çiçekli motiflerin ağırlıkta olduğu bir elbise koleksiyonu Dolce&Gabbana 2014 ilkbahar yaz koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Koleksiyonun en beğendiğimiz parçalarını görmek için galeriye göz atabilirsiniz.




































Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *