Yeni Eklenen..

10 Ocak 2014 Cuma

Jadore 2014 Abiye Modelleri






Birçok markanın en güzel abiye modelleri ve elbise modellerini paylaştığımız sitemizde, şimdi de Jadore 2014 abiye koleksiyonu ile karşınızdayız. Jadore ülkemizde uzun yıllardır bilinen ve oldukça sevilen bir marka. Uzun yıllardır ürettiği gece elbiseleri ve abiye modelleri ile bu alanda trend yaratan markalardan biri Jadore. Bugün markanın 2014 abiye modellerini sizlerle paylaşacağız.

Gece elbisesi ya da abiye denilince akla gelen gösterişli öğelerin tamamı 2014 J'adore abiye koleksiyonunda mevcut. Hemen her renkte ve formda karşımıza çıkan abiyeler, koleksiyonu oldukça geniş ve gösterişli kılmış. Saten abiye modelleri , her sezon olduğu gibi bu sezonda J'adore kataloğunu fazlasıyla dolduruyor. Dilediğiniz etkinlik türüne göre kendiniz için bir modeli mutlaka bulabilirsiniz.

Genel hatlarıyla koleksiyonu oluşturan parçalardan bahsedecek olursak: Uzun abiye modelleri, kısa abiye modelleri, saten abiyeler, şifon abiye modelleri, desenli abiye modelleri ve daha birçok formda hazırlanmış tasarımlar koleksiyonda karşımıza çıkıyor. Hazırlanan koleksiyonun renklerine geldiğimizde ise: siyah, yeşil, vizon rengi, mavi ve lacivert abiyeler oldukça sık kullanılmış. Koleksiyonun tamamını Jadore internet sitesinden görebilirsiniz.

Galerinin Tamamı için Linke Tıklayınız: Jadore 2014 Abiye Modelleri







Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *