Yeni Eklenen..

6 Şubat 2014 Perşembe

Asimetrik Dokunuşlar: Vera Wang 2014 İlkbahar Koleksiyonu




Hemen her tasarımcı 2014 yılı kreasyonlarında birbirinden farklı modeller ile karşımıza çıkmakta.İlkbahar - Yaz sezonu trendlerinin bu denli çeşitli olması, hem tasarımlara yenilik getirecek hem de alternatifi arttıran modellerin oluşmasını sağlayacağa benziyor. Koleksiyonların bu denli çeşitli olması göz alıcı kıyafetlerin de önünü açıyor gibi. Bugün Vera Wang 2014 ilkbahar koleksiyonundan bahsedeceğiz.


Hazırladığı gelinlikler ile dillere destan olmuş uzakdoğu asıllı tasarımcı Vera Wang, 2014 ilkbahar koleksiyonu ile asimetrik tasarımların gücünü bir kez daha gösteriyor. Birbirinden güzel ve çarpıcı tasarımların yer aldığı koleksiyonda, monokrom renkler ve akışkan desenler feminenliği arttırıyor. Genel hatlarıyla koleksiyona baktığımızda saten ve şifonun çokça kullanıldığını söyleyebiliriz. Feminen görünümü taçlandıran bu iki öğe bir de asimetrik kesimler ve baskılarla birleştiğinde ortaya harika bir sonuç çıkarıyor. Peki daha özelde neler var? Gelin bu sorunun cevabını seçtiğimiz örnek modeller içerisinde arayalım.


Şifon ve satenin birbiriyle iç içe geçtiği bu tasarım asimetrik ve sade kesimiyle dikkat çekiyor. Kırmızı ve beyaz rengin iç içe olduğu bu görünümde kaba olmayan ve her detayını net olarak gördüğümüz bir stil yaratılmış. Alt bölümdeki saten kumaş ise; akışkan bir form kazandırarak canlılık ve hareketliliği göze batmadan yansıtıyor.


Yukarıda gördüğünüz elbise ise yine şifon üzerine asimetrik olarak yerleştirilmiş taşlardan oluşuyor. Kırmızı modele göre daha durgun görünmesine karşın; siyah ve gri pulların oldukça dikkat çekici bir form kazandırdığını söylemeliyiz.


Diğer iki model ile kıyasladığımızda daha salaş ve asi görünen bu elbise modeli, şifon altındaki saten ile hem gizemli hem de feminen bir görünümü birlikte sunuyor. Elbisenin etek bölümündeki mavi detaylar çok katlı bir his kazandırarak sezonun asimetrik kesimli elbiselerine de tam olarak uyuyor. Elbise üzerindeki parçanın serbest bırakılmış olması aktif görünmeyi sevenler için yeterli hareketliliği sağlıyor.

Sonuç olarak Vera Wang 2014 ilkbahar koleksiyonunda, şifon ve saten kullanımıyla harikalar yaratılabileceğini ispatlıyor. Seçtiğimiz diğer modelleri aşağıda görebilirsiniz.

















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *